Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
oh-nooo.jpg
Нема спас од овие шинтерашиве :)

Кој ми најде превод за филмов http://www.imdb.com/title/tt1645089/го частам 20 зеленки, може и Англиски/Американски да е, зашто без превод тешко се прати. (п.с. defaced-insidejob-xvid, веќе имам еден превод Inside.Job.LiMiTED.BDRip.XviD-DEFACED, но не го покажува, пробав со 3 плеери и пак нејќе)...

леле ..
дај кажете некоја страна за гледање филмови онлине.
стр.попкорн ја знам,некоја друга знае ли некој?..
ви благодарам

леле ..
дај кажете некоја страна за гледање филмови онлине.
стр.попкорн ја знам,некоја друга знае ли некој?..
ви благодарам

Зашто онлајн а не данлоуд?

Друго, си ја промашил/промашила темава :)

Едит, или јас сум ја промашил? помислив дека читам во "Mи треба помош да најдам еден филм темата"

Едит2, или некој модератор ги префрлил двете мислења? :pos: :pos:

Talking about mindufck...lolol

Зашто онлајн а не данлоуд?

Друго, си ја промашил/промашила темава :)

Едит, или јас сум ја промашил? помислив дека читам во "Mи треба помош да најдам еден филм темата"

Едит2, или некој модератор ги префрлил двете мислења? :pos: :pos:

Talking about mindufck...lolol
Јас ги префрлив, значи не халуцинираш..:)))

Он: Ново, ново, најново...Кој вика дека Чарли Шин го допрел дното, има уште до таму. Само читајте.

Он: Ново, ново, најново...Кој вика дека Чарли Шин го допрел дното, има уште до таму. Само читајте.

:pos: Сега сфатив колку е тешко да си публицист на Чарли Шин.

Па ова со тужбите.. ваљда му досадил кокаинот па ќе си игра со парите. :D Па и книга ќе пишувал.. :pos:

:pos: Сега сфатив колку е тешко да си публицист на Чарли Шин.

Па ова со тужбите.. ваљда му досадил кокаинот па ќе си игра со парите. :D Па и книга ќе пишувал.. :pos:

Ја се смеев на критиките кои му ги упатува на име на публицистов. За време на инцидентот со кокаинот, публицистов рекол дека Чарли имал алергиска реакција, за да ја прикрие вистината. А овој лудиов на тоа одговара, (парафразирам) "јас спиев тогаш кога тој го кажал тоа, ама на негово место ќе смислев некој подобар изговор" :pos:

Луѓе некое филмче во стил на Nine Dead, Cube и слични на нив.

Zeegerman напиша:
Кога го кажуваше тоа на татко ми му викам,ево ти го раскажа филмов,шо мораш сеа да го гледаш...:pos:
или му се јавуваш на некој и ти вика: "го гледам Buried",
и да му кажеш:
Екстремно тежок спољер, ако го немаш гледано филмот, а кликнеш, поарно самоутепај се.
Тој што нема да го најдат на крајо бе?
и му ја убиваш цела забава, уствари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom