Expecto Patronum
Citizen Erased
- Член од
- 13 јули 2011
- Мислења
- 1.331
- Поени од реакции
- 3.281
Го гледаше бе некој Фантастични Ѕверки ( ) да кажи впечатоци?
Јас го чекам среда во 2Д пошто мразам 3Д.
Го гледав во четвртокот, ама чекам пак да го изгледам во вторник па да кажам што мисламГо гледаше бе некој Фантастични Ѕверки ( ) да кажи впечатоци?
Допрва доаѓа интересното со младите Дамблдор и Гриндевалд (Џони Деп ). Кој ги читал ХП книгите знае...[DOUBLEPOST=1479573944][/DOUBLEPOST]Инаку пред да се гледа филмот треба да имате малку бекстори за Гриндевалд кока во ХП филмовите воопшто не беше објаснета.Го гледав во четвртокот, ама чекам пак да го изгледам во вторник па да кажам што мислам
Вака од прва ми се свиѓаше ептен иако можеби не понуди ништо посебно, ама самото тоа што пак гледам филм во ХП светот ми беше доволно
Да знаеш од кога му се спремам...го гледав Synedoche, New York
кое филмиште, првата 10-ка за годинава што ја дадов... многу потсеќа на филмовите на Пол Томас Андерсон па и Филип Хофман во него препорака! или некој обавезно нека го ставе во филмскиот клуб, јас сум за уште едно гледање во најскоро време, прејаки скриени моменти има филмот и симболики!
Извинете ако е оф топик али асален превод да не му се наоѓа на некој за Snowden.....Не дека ми треба многу али не можам многу глас да пуштам навечер (со мало бебе сме) така да ми треба да читам на англиски или српски ако има.Мене документарецот ми беше добар стварно, ама Snowden баш беше забавен, и мене не ми беше уопште лош. Документарецот 8 сум го оценил, а овој 7, од аспект на драма и филм за отпуштање Snowden е баш добар избор.
Ќе ти пишев да го гледаш обавезно, незнам колку е следена приказната ама до перфекции е изработено сценариото, нарацијата и глумата на Луит и тие околу него е генијална.
Не знам за кој документарен збориш, ама јас приказната ја знам од документарна на PBS.
касниш, handmaiden го глеавЌе ти пишев да го гледаш обавезно, незнам колку е следена приказната ама до перфекции е изработено сценариото, нарацијата и глумата на Луит и тие околу него е генијална.
Download > now.