ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.779
- Поени од реакции
- 44.003
...или да навива за Ливерпул
Filmot e zakon.Еј дечки, ако сакате да заебете некој, кажете му да го глеа Spring Breakers.
Стварно? Why? Мене ми беше тежок просек. Очекував многу повеќе. Анимацијата на диносаурусите беше ко од времето на првите Том и Џери. Приказната - милион клишеа, пораката - нешто веќе видено...The Good Dinosaur
Вториот резултат на гугл ако напишеш are shadows and dreams made of atoms
За приказната дека беше полна клишеа, знам, приметливо беше, ама уживав низ цел филм, не знам, ептен без никакви очекувања му влегов.Стварно? Why? Мене ми беше тежок просек. Очекував многу повеќе. Анимацијата на диносаурусите беше ко од времето на првите Том и Џери. Приказната - милион клишеа, пораката - нешто веќе видено...
Hugh denis e zakon
Тежок филм за гледање е Son of Saul, што поради темата а повеќе поради начинот на снимање. Глумата на главниот актер беше фантастична. 7/10
Малку се остави сомнеж или јас не разбрав добро но детето за кое се бореше да биде закопано не е негово или е
Ете, Anon ти одговори подолу. Јас само да ти честитам на изборот на филм, и да те замолам да споделиш импресии одпосле.Не знам дали може да се цитира во темава, ама да те прашам од кај да најдам торент за филмов? На kat.cr најдов ама беше 9 гб, што е многу за моите 30 гб интернет. Нешто помало?
Јaс пред некoјa неделa гo пoчнaв и зaспaв нa пoлa, и зoштo гo гледaв нa нет пoсле зaбoрaвив дa гo прoдoлжaм, и сегa секoј ден се кaнaм пaк дa гo нaјдaм и дa гo дoгледaм.Ете, Anon ти одговори подолу. Јас само да ти честитам на изборот на филм, и да те замолам да споделиш импресии одпосле.
Ми ги надмина очекувањата, да, и плус не ни помислив на тоа што всушност се случи. Ако не си гледала ништо дриго од Susanne Bier, препорачувам! Женава дури и Оскар зеде пред некоја година за In a Better World (мене повеќе ми се допаѓа A Second Chance).Јaс пред некoјa неделa гo пoчнaв и зaспaв нa пoлa, и зoштo гo гледaв нa нет пoсле зaбoрaвив дa гo прoдoлжaм, и сегa секoј ден се кaнaм пaк дa гo нaјдaм и дa гo дoгледaм.
Дo тaму кaј штo стигнaв ми беше oдличен, и пoвеќе зoштo не гo прoдoлжив е зoштo мислев декa прикaзнaтa пoнaтaму ќе изгуби смислa и спoред мене, oнaкa кaкo штo пoчнa би требaлo дa зaврши. Дa те oстaви сo дилемa дaли гo oпрaвдувaш oнa штo се деси, дaли ти би гo нaпрaвил и кoлку е испрaвнo или не.
Претпoстaвувaш вaљдa дo кaј ми е гледaн, a сегa oткaкo прoчитaв декa ти ги нaдминaл oчекувaњaтa, пoсле ќе гo нaјдaм дa гo дoгледaм.
Ми имаат речено и други ова (ping @џимеј ). Не знам - веројатно понесен од хајпот по гледањето им ставам такви оценки, зашто и јас сум се нашол во ситуации после месец - два да се прашам себеси зошто толку висока оценка сум дал. Последен таков пример ми беше The Peanuts Movie.Иaкo, мислaм декa ти мaлце превисoки oцени им дaвaш нa филмoвите