Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Стави го мислењево у Непопуларни филмски мислења, молим те :D
Брат озбилно кажи ми, зошто филмот го сметаш за добар? Не најдов рецензија на форум и ако имаш веќе пишано извини :D ама стварно ме интересира како онаков филм би му се допаднал некому. Очобол е.

Брат озбилно кажи ми, зошто филмот го сметаш за добар? Не најдов рецензија на форум и ако имаш веќе пишано извини :D ама стварно ме интересира како онаков филм би му се допаднал некому. Очобол е.
Не те сфаќам озбилно, да не го пиша постов на први април ќе ти одговрев :D

114.The.Hateful.Eight.-Колку ефтино срање(ХАХА) колку мизерно и очајно парче од гомно и не сум видел како ова филмска багра ги навлажни гаќичките на овој мрсул од филм не ми е јасно у последниве години се соочуваме со проблем од типот кога некој култен режисер ќе направи филм да по дифолт се расфламе со високи оценки пази (10)-се смеам и викам зарем е можно човекот го почитувам скоро се што направил но не ме јеби бре се е очајно и извештачено у филмов од кастинг преку глума до тема СЕ ПА ХУМОР ЧИТАМ ИМАЛ КАДЕ ТОА ?стварно не ми е јасно важно УШТЕ ЕДНАШ потфрливте со вашиот мирис и вкус за добар филм Ова Тарантиново ''Дело'' ќе остане запамтено по тоа што беше фаил на секое поле.- 6
Ако е фаил на секое поле би требало да биде ќец или нула, зашо си му дал 6ка? :toe:
ПА ХУМОР ЧИТАМ ИМАЛ КАДЕ ТОА
giphy.gif

Последно уредено:
Pa isto I jas mu dadov tolku zaradi kvalitetnata produkcija mozebi. Ne se osekav kako da gledam b film barem.
Eden humor pa... da se utepas od smeenje. Ja vleci za kosa pola film I ja tepa.
Da bevme neandratalci ke puknevme od smeenje epten. :D
Nisto interesen plot.
Preceneto sranje.
There.
I said it.

Јас се сметам за манџија и пребирлив за филмови, и Хејтфул ми беше мастерпис во секој поглед, класи над Џанго :kuracc:
Чинам тие што го хејтаат се имаат заебано (како и јас за одредени филмови), не го гледаш дури се споделуваат пресно импресиите од неговото излегување, а во меѓувреме гледаш како народ се ложи и по автоматизам создаваш некакви си стандарди, очекуања, па и погаѓања во која насока би одела приказната, и кога реализацијата на филмот како таква нема да се поклопи со се она што си очекувал претходно, се разочаруваш свесно или несвесно ради таа отстапка :D (што не мора да значи, ама верувам дека голем дел можи да има вистина во ова).

Инаку вчера го гледа Mad Max, добар ми беше. Особено ми се допаднаа психо-истрипаните делови, настрана тепачките.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
The Promised Land (1975)

:cuc::cuc::cuc:

Сето чоечко срање поврзано со капитализмот, борбата за пари, моќ, превласт, отуѓеноста, невреднувањето на човековиот живот пресликано во 2 часа и неколку минути. Топла и ладна препорака.

Стварно? Why? Мене ми беше тежок просек. Очекував многу повеќе. Анимацијата на диносаурусите беше ко од времето на првите Том и Џери. Приказната - милион клишеа, пораката - нешто веќе видено...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom