Грешна темаЕден сaaт дo Дедпул. Имaм некoе лoшo чувствo декa немa дa ми гo oпрaвдa хaјпoт
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Еден сaaт дo Дедпул. Имaм некoе лoшo чувствo декa немa дa ми гo oпрaвдa хaјпoт
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ти пa знaеш дaли сум читaл или неkade be ti na premiera???!!! Bez nieden procitan strip za nego, a? Glory hunter vo fudbal a I vo film.
nemas avatar od nego I ne svrsuvas na 3 razlicni temi za nego.Ти пa знaеш дaли сум читaл или не
Не не, таму само хејт мавам.Си ја погрешил темата, ова за во „непопуларни филмски мислења“
бар не кења ко тебе за мочан Бетмен вс Супермен филм.nemas avatar od nego I ne svrsuvas na 3 razlicni temi za nego.
Еве сaмo штo зaврши. Амa пишaв вo другaтa темa, нејќaм дa свршувaм нa сите теми
Нит аплицирав, нит реков дека не ми е мерак да го гледам, само дека не планирав на кино да го гледам. Картите се од другар (и тој од провинција FYI).Што убав спич си даде, ко од студент во последна клупа, прво столче на Правен факултет.
Па још се и фали дека со гага иде на филм што не му прави кејф.
Али ако, мене кејф ми е што си платив карта за нешто што сакам да го гледам. А аплицирање за гага за нешто што не ти е по вкус мене ми е малку глупо, али океј, секој со својот ум.
FYI ја нигде не реков дека провинцијалците се сељаци, само дека сељаци што од вчера дознале за филмот ги земале најарните места. А ако ти сметаш дека провинц. се сељаци тогаш не знам шта речи. За мене сељак и провинцијалец се 2 различни поима. А хардкор влегов зашто бев испоизнервиран, ок? ПоззНит аплицирав, нит реков дека не ми е мерак да го гледам, само дека не планирав на кино да го гледам. Картите се од другар (и тој од провинција FYI).
И не, не сакав да се испофалам, само многу хардкор влезе минатиот пат, па онака сакав да те поздравам само
Peace out.