Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На кој не му дојде желба да го задави ликот на Хелен Мирен во Трумбо, не е човек!исто и Хелен Мирен, јака као и секоаш
Си ја погрешил темата, ова за во „непопуларни филмски мислења“Submarino > Тhe Hunt.
Од кај го ископа бе филмов? Партали е!Confessions, someone?
Не заборавај дека целиот филм имаше малце сатиричен тон. Кирк ептен изгледаше му еам тоа суратот.Aј Вејн ОК али Даглас некако мутав ми беше многу.
А да, заборавив да го спомнам Џон Гудман, исто така ѕвер.
Личат малце едни на други сите у тоа класот ама после ептен се избиструва сторијата.Од кај го ископа бе филмов? Партали е!
Малце тежок од старт дури да ги разграничам ликовите пошто сите исто изгледаат и брзо зборуваат ама после е лесен за следење.
Еден сaaт дo Дедпул. Имaм некoе лoшo чувствo декa немa дa ми гo oпрaвдa хaјпoт
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ти пa знaеш дaли сум читaл или неkade be ti na premiera???!!! Bez nieden procitan strip za nego, a? Glory hunter vo fudbal a I vo film.
бар не кења ко тебе за мочан Бетмен вс Супермен филм.nemas avatar od nego I ne svrsuvas na 3 razlicni temi za nego.
Еве сaмo штo зaврши. Амa пишaв вo другaтa темa, нејќaм дa свршувaм нa сите теми
Нит аплицирав, нит реков дека не ми е мерак да го гледам, само дека не планирав на кино да го гледам. Картите се од другар (и тој од провинција FYI).Што убав спич си даде, ко од студент во последна клупа, прво столче на Правен факултет.
Па још се и фали дека со гага иде на филм што не му прави кејф.
Али ако, мене кејф ми е што си платив карта за нешто што сакам да го гледам. А аплицирање за гага за нешто што не ти е по вкус мене ми е малку глупо, али океј, секој со својот ум.
FYI ја нигде не реков дека провинцијалците се сељаци, само дека сељаци што од вчера дознале за филмот ги земале најарните места. А ако ти сметаш дека провинц. се сељаци тогаш не знам шта речи. За мене сељак и провинцијалец се 2 различни поима. А хардкор влегов зашто бев испоизнервиран, ок? ПоззНит аплицирав, нит реков дека не ми е мерак да го гледам, само дека не планирав на кино да го гледам. Картите се од другар (и тој од провинција FYI).
И не, не сакав да се испофалам, само многу хардкор влезе минатиот пат, па онака сакав да те поздравам само
Peace out.