Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Си ја погрешил темата, ова за во „непопуларни филмски мислења“ :D
Не не, таму само хејт мавам. :D

Тука чисто онака ако некој го интересира а нормално дека никој не го интересира моето мислење за филмоиве. :icon_mrgr:
The Hunt малце глупо заврши, не очекував таков крај, пошто после такво нешто тешко кој останува пријател ко порано па колку сака нека не било вистина тоа.. остава дамка на пријателството.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.745
Поени од реакции
52.704

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Кој беше типот шо плачеше у темава дека од провинцијалци и глорихантери не можел да дојде до карта за Дедпул вечерва? Сакам да му кажам само дека на непланирано и уште помалку хајпнато излезе да одам вечер со гага карти.
Ти го уништивме Скопјево бе, ебате сељаците шо сме од цела останата МКД.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.165
Поени од реакции
10.129
:bravobe: Што убав спич си даде, ко од студент во последна клупа, прво столче на Правен факултет. :boksix:
Па још се и фали дека со гага иде на филм што не му прави кејф. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Али ако, мене кејф ми е што си платив карта за нешто што сакам да го гледам. А аплицирање за гага за нешто што не ти е по вкус мене ми е малку глупо, али океј, секој со својот ум.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
:bravobe: Што убав спич си даде, ко од студент во последна клупа, прво столче на Правен факултет. :boksix:
Па још се и фали дека со гага иде на филм што не му прави кејф. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Али ако, мене кејф ми е што си платив карта за нешто што сакам да го гледам. А аплицирање за гага за нешто што не ти е по вкус мене ми е малку глупо, али океј, секој со својот ум.
Нит аплицирав, нит реков дека не ми е мерак да го гледам, само дека не планирав на кино да го гледам. Картите се од другар (и тој од провинција FYI).
И не, не сакав да се испофалам, само многу хардкор влезе минатиот пат, па онака сакав да те поздравам само;)
Peace out.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.165
Поени од реакции
10.129
Нит аплицирав, нит реков дека не ми е мерак да го гледам, само дека не планирав на кино да го гледам. Картите се од другар (и тој од провинција FYI).
И не, не сакав да се испофалам, само многу хардкор влезе минатиот пат, па онака сакав да те поздравам само;)
Peace out.
FYI ја нигде не реков дека провинцијалците се сељаци, само дека сељаци што од вчера дознале за филмот ги земале најарните места. А ако ти сметаш дека провинц. се сељаци тогаш не знам шта речи. За мене сељак и провинцијалец се 2 различни поима. А хардкор влегов зашто бев испоизнервиран, ок? Позз ;)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
Предлог за правило.
Ако сте гледале нов филм и го фалите, ВЕ МОЛАМ ставете во заграда дека е скринер.
Еве, се израдував дека ќе го гледам Anomalisa кога:

Всушност, најдобро би било тотално да се забрани гледањето скринери. :icon_lol:

H

HoT IcE

Гостин
Дедпул е еден од најдобрите филмови што сум ги гледал последниве години! За 200 денари вакво смеење и забава нема никаде да искусиш освен на Дедпул!
10/10 без размислување!

Kajgana Shop

На врв Bottom