Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Ај гледај го Watchmen, убеден сум дека ќе те бендиса! ;)
Играта ја имам играно на времето :D Ама забораена ми е, така да можи да го гледам во некој погоден момент на такво расположение за тепање време.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Пошто во брдмен то птицата беше во ред и не беше глупост пошто беше во име на уметноста, разбираме. Башка шо во суперхероскиве музиката е лоша и боите не се доволнио уметнички изразени.
Ништо не разбираш ти, тоа не е филм за секого. Ќе го има во учебници и прирачници како се праи филм. (y)

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.217
Поени од реакции
42.961
Имаше еден суперхеројски со пајаци и не беше спајдермен, беше мрачен за разлика од овие, да не знае некој кој е на телма мислам го даваа

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Имаше еден суперхеројски со пајаци и не беше спајдермен, беше мрачен за разлика од овие, да не знае некој кој е на телма мислам го даваа
Spider vs earth da ne beshe?
Shit, flashback me mavna koga go gledav vo voz za sk :)

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Ваљда за Mr. Nobody ти е сликчето пошто Experimenter навистина беше тешко срање.

Инаку ако ви се гледа лабаво трилерче со Емчето гледајте го Regression, излезен е на Bluray и не е лош.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Ваљда за Mr. Nobody ти е сликчето пошто Experimenter навистина беше тешко срање.

Инаку ако ви се гледа лабаво трилерче со Емчето гледајте го Regression, излезен е на Bluray и не е лош.
Се слекува топлес или не? Така пишуваа порталите пред да излези филмот :sramezliv:

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.120
Поени од реакции
37.613
Кој го предложи Man Up тука прв, да му се позлатат рацете! Одамна немам уживано во романтична комедија толку како во овој, иако и тој полн со клишеа, ама функционираше одлично. (y)

батеМаче

Човек
Член од
3 декември 2008
Мислења
320
Поени од реакции
272
Играта ја имам играно на времето :D Ама забораена ми е, така да можи да го гледам во некој погоден момент на такво расположение за тепање време.
Те молам да не ги мешаш играта и филмот. Значи по мое мислење играта не се зема во предвид. Гледај го филмот.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Не. Баш повеќе е за Experimenter. Сепак, за сите 3 е.
Попрво би разбрал 3.5 за Mr. Nobody отколку 1 за Experimenter.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Јас 5/10 би го оценил. Многу слаб филм ми беше, а го имав на watchlist и бев прилично заинтересиран. Главниот актер ми беше хајјлајт.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ја 0 би му дал на Experimenter.

The Stanford Prison Experiment >>> Experimenter.

Добро почна овој вториов ама после си еба матер, највише мразам вакви филмови коа глумец ми збори у камера.
А и што им беше филмот со тие сцените ко од на Хичкок филмовите со платно у позадина, апла се познаваше.

Kajgana Shop

На врв Bottom