Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се слекува топлес или не? Така пишуваа порталите пред да излези филмотВаљда за Mr. Nobody ти е сликчето пошто Experimenter навистина беше тешко срање.
Инаку ако ви се гледа лабаво трилерче со Емчето гледајте го Regression, излезен е на Bluray и не е лош.

Спојлери. Гледај го бе, боза е.Се слекува топлес или не? Така пишуваа порталите пред да излези филмот![]()
Те молам да не ги мешаш играта и филмот. Значи по мое мислење играта не се зема во предвид. Гледај го филмот.Играта ја имам играно на времетоАма забораена ми е, така да можи да го гледам во некој погоден момент на такво расположение за тепање време.
Не. Баш повеќе е за Experimenter. Сепак, за сите 3 е.Ваљда за Mr. Nobody ти е сликчето пошто Experimenter навистина беше тешко срање.
Јас 5/10 би го оценил. Многу слаб филм ми беше, а го имав на watchlist и бев прилично заинтересиран. Главниот актер ми беше хајјлајт.Не. Баш повеќе е за Experimenter. Сепак, за сите 3 е.
Попрво би разбрал 3.5 за Mr. Nobody отколку 1 за Experimenter.
Не. Баш повеќе е за Experimenter. Сепак, за сите 3 е.
Попрво би разбрал 3.5 за Mr. Nobody отколку 1 за Experimenter.
Лупеташ, лупеташ...Aми имам нешто гледано пример не сум без ичПример сите бетмени на нолан, дел од Иксмениве еве од наведените во постов. Ок се за тепање време (ко што си пишал), ама да ми бидат wooow и да дркам на нив, никогаш, па дури ни тогаш
Зато иди мојот хејт и заебанција, чунки уметноста филмската сум ја замислил поинаку и се согласувам со дел режисери од старата багра, што не значи дека некој друг, не смее да мисли поинаку и моето да е апсолутно точно.
Шо значи на видено судам, не лупетам потамина![]()

Лупеташ, лупеташ...
Извини вака хипстер, ама да не дркаш на Ен Хатавеј во спандекс, и на Скарлет Јохансон кај што се тегне ко шпагета, и на Елизабет Олсен во минич, а да дркаш на многу интензивни беа боите, добро музиче имаше филмов и малку со нелогичности е еднакво не само на лупетање туку и на ерес!
Така да си знаеш Ерицх
Also, nobody gives a fuck...
Also,![]()
Арт е филмот пер, не сме го сфатиле.Ја 0 би му дал на Experimenter.
The Stanford Prison Experiment >>> Experimenter.
Добро почна овој вториов ама после си еба матер, највише мразам вакви филмови коа глумец ми збори у камера.
А и што им беше филмот со тие сцените ко од на Хичкок филмовите со платно у позадина, апла се познаваше.
Арт е филмот пер, не сме го сфатиле.
Гледај го The Experiment со Adrien Brody, сличен и според мене најдобар од трите од овој тип.
Па ист е овој ко Stanford Prison или не баш?Арт е филмот пер, не сме го сфатиле.
Гледај го The Experiment со Adrien Brody, сличен и според мене најдобар од трите од овој тип.