- Член од
- 5 април 2012
- Мислења
- 8.152
- Поени од реакции
- 8.946
Која е поентата Secret in Their Eyes (2015) ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секогаш викаат дека sequel-от е полош од оригиналот. Ма да мене ме тепа една идеја дека The Terminator (1984) е најслаб од сите делови кои се излезени до сега. Тоа нели ради специјалните ефекти и ред други ствари како глумата во тоа време.
Во знак на револт кога го видов ова го изгледав уште еднаш оригиналот.Која е поентата Secret in Their Eyes (2015) ?
И да се надоврзам, Terminator трилогијата не ми беше гледана одамна, ја изгледав викендов и сфатив уште едно нешто. Првиот и вториот, а и третиот дел си личат како јајце на јајце, само што во вториот дел специјалните ефекти се каде-каде подобри од првиот, актерите се постари и нов актер Џон Конор, додека во третот овој пат женски терминатор, минус Сара Конор заменета со некоја си Катрин Брустер . Приказната иста, само пак ќе речам ефектите после скоро 2 децении се многу подобри, терминаторката овој пат си дојде апгрејтирана со пософистицирано оружје и помоќна .Секогаш викаат дека sequel-от е полош од оригиналот. Ма да мене ме тепа една идеја дека The Terminator (1984) е најслаб од сите делови кои се излезени до сега. Тоа нели ради специјалните ефекти и ред други ствари како глумата во тоа време.
Се надевам дека 7/10 не е твоја оценка. Дали на 3 филмови меѓу кои и овој му имам дадено кец[DOUBLEPOST=1436191907][/DOUBLEPOST]Rise of The Machines - 7/10
Го симнував можеби цела недела во HD од piratebay, мојот омилен филмВо знак на револт кога го видов ова го изгледав уште еднаш оригиналот.
Нема подобар филм што зел оскар во последно стварно...
Се надевам дека 7/10 не е твоја оценка. Дали на 3 филмови меѓу кои и овој му имам дадено кец[DOUBLEPOST=1436191907][/DOUBLEPOST]Го симнував можеби цела недела во HD од piratebay, мојот омилен филм
Вака без да знам нешто се филмот се понадевав дека е нешто добро, оно бил комедија3 дена го симнував, уште ако не ми се свиѓа, мамицата ќе им ја расплачам.![]()

Исто и на Ride Along се смеавме многу со братучед ми, оддамна немав гледано комедија која е всушност смешна. 
Ocean'sФилмаши дајте бе некој филм со добро осмислена одмазда како Law Abiding Citizen или нешто слично како Lucky Number Slevin, нешто да држи интерес и напнатост од почеток до крај![]()