Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.485
Мене Cinema Paradiso ми е омилен филм но не можам да речам дека е подобар од Кум и да останам жив. Животот е убав може да биде нечиј омилен филм (и мене ми е во топ филмови) но да не се занесуваме. Кум е филм што ја страшен импакт врз индустријата и културата, нешто што малку филмови го направиле.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.485
The Interview

падна, а коа видов првиот ден дека има златна 10ка оцена на ИМДб се шокирав, сега кога падна на 7,3 е океј, таман на место му е рејтингот, тоа и се поклапа со мојот рејтинг.
Ти и wot ќе имате дупла забава за време на Оскарите, ден порано од нас другите, сега кога филмов ви стана главен фаворит за Златна Малина. (y)

Со среќа! (y)

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.105
Поени од реакции
37.567
Ти и wot ќе имате дупла забава за време на Оскарите, ден порано од нас другите, сега кога филмов ви стана главен фаворит за Златна Малина. (y)

Со среќа! (y)
:pos: Не само филмот што е фаворит за најлош филм, туку како можни номинирани се спомнуваат и Франко и Seth Rogen (who the fuck is he :cautious:) за најлоши актери, и уште еднаш и двајцата заедно во категоријата за најлоша актерска екипа. Но, Ио - и Егзодус е меѓу можните освојувачи за најлош remake, prequel, rip-off или sequel. :rolleyes:

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Мене ми беше многу добар, не одличен, ама за комедија имаше делови кај што ме насмеа ко што треба. Дома можеби никогаш не би се смеел на филмов, ама во друштво супер атмосфера имаше и се мочавме од смеење на некои делови.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.105
Поени од реакции
37.567
Абе и на Spice World јас се мочав од смеење, ама во категоријата „Најлоша актерка“ си собра златна малина не една спајсица, туку сите пет по една! Заслужено! :pos:

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.105
Поени од реакции
37.567

Kajgana Shop

На врв Bottom