Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Спореди го со Prisoners.
Колку само добар ќе беше филмот доколку го направеа како Призонерс, тогаш ќе му беше веројатно реална оценката. Не и личи на приказната тој лежерен и смешен шмек што го вметнале.[DOUBLEPOST=1419525415][/DOUBLEPOST]
I wish I watched The Imitation Game :)

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Интервју излезе на HD, а нели денеска му е премиера?

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
како нема да не навлечат кога америка и северна кореја се у лоши односи поради филмот :)
мислим... обама и ким јонг се расправаат за игран филм на сет роган
А Сет гарант седи у канада напушен и се смее :)

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Aфлек дефинитивно не е ужас али е просек. Во улоги каде што нема некоја трансформација и треба да си биде природен е одличен а вака кога треба да менува ментален склоп да се вклопи во некој лик што е скроз надвор од неговата природа, па не баш. За Бетмен ќе видиме како ќе се покаже, али едно е јасно, подобро од Бејл нема шанси:)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
како нема да не навлечат кога америка и северна кореја се у лоши односи поради филмот :)
мислим... обама и ким јонг се расправаат за игран филм на сет роган
А Сет гарант седи у канада напушен и се смее :)
Му викав ја на Обама кога гледавме Game of Thrones предпремиерно, ну викам Обама друже, каде со тој укус за филмови, ќе се обрукаш некој ден. Тој ми вика мора да ги трпам будаливе Ио, ќе земат и мене ќе ме работат, не ги знаеш...

Не му е лесно на Оби...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.408
Поени од реакции
25.286
@социопатка21 фала шо ни го раскажа филмот, јас фино замолив неколку пати да се воздржите од спојлери или барем да ги означувате, а јас морам тоа да го правам за вас.
Сега нема потреба да го гледам Gone Girl. :гомце:

H

HoT IcE

Гостин
Моментот кога ќе ја начекаш сестра ти кај симнува торент од Форест Гамп. И така денес си го изгледав филмот по кој знае кој пат, и пак ме возеше како и првпат. Класика, евергрин кога се работи за филм, а и гледам сестра ми исто како мене реагираше кога првпат го гледав, шо е со предувот, шо е уствари филмов? И не и реков ништо, бидејќи сум радосен оти е на прав пат кога се работи за гледање на филмови, иако е помала знае да ги примети битните работи, гледам сеа како го гугла на Вики :D

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.918
Поени од реакции
11.291
Кога отидов во кино Gone Girl да го гледам, идеше трејлер од овој Интервјуто. Мојата реакција беше, овој тип на амерички комедии беа популарни негде крај на 80ти почеток на 90ти, па си реков кул, уште една лимонада која не мора да ја гледам. Него хајпов што се дешава ми е чуден сега... Туку ај, да не излезе плетам гаќи на нероден Петко, или како и да идеше поговорката.
Од друга страна, Бејл има еден тон позначајни и подобри улоги од Бетменот, не знам што се фативте за оваа улога толку. Ко да немало добар Бетмен пред Бејл, па да нема таков и после него :)

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Колку ќе биди АФлек добар како Бетмен повеќе зависи од режисерот отколку од самиот актер.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.408
Поени од реакции
25.286
Sony си направи маркетинг за The Interview, демек бил под закана од терористички напади филмот, за глупи луѓе да му ставаат 10ки на имдб и истите да одат во кино да го гледаат. Инаку кој нормален би сакал да гледа филм со Сет Роген. Јас сум за да се забранат сите филмови од Сет Роген.

H

HoT IcE

Гостин
Sony си направи маркетинг за The Interview, демек бил под закана од терористички напади филмот, за глупи луѓе да му ставаат 10ки на имдб и истите да одат во кино да го гледаат. Инаку кој нормален би сакал да гледа филм со Сет Роген. Јас сум за да се забранат сите филмови од Сет Роген.
This.
Neighbours vrvot mu bese :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom