Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Тие ти се со ќелавиот

Се случуваат години подоцна.[DOUBLEPOST=1419350739][/DOUBLEPOST]Фејспалмов неповрзано со дискусијата, така ми е најлесно да го најдам Жан Лук Пикард, пишувам facepalm на гугл и одма излегува :)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Ништо не е поврзано можеш да ги гледаш рандом. И во самата серија да скокаш епизоди пак ќе си во тек со се, повеќето се stand-alone. Најповрзана во целина ти е најновата од нив, Star Trek Enterprise, која пак е приквел на оригиналните.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Има минимална потреба мислам, тие што ги гледале оригиналните ги знаат карактеристиките на ликовите, можат да го разберат нивното однесување. Но да, се може и без тоа не е така важно.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.738
Поени од реакции
12.792
Star Trek филмовите на Шатнер се лесни за сфаќање ако го немаш гледано серијалот, сосем спротивно е за Next Gen мислам. Иако серијалот им беше еден од по-тупачките, многу работи се кажаа што се битни за филмовите.

Иначе како серии, Enterprise и Voyager обавезно да ги гледаш :)

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.918
Поени од реакции
11.291
Кога сме кај Стар Трек, од женскиов аспект Седма од девет долго време ми беше фаворит, али после се појави Т'Пол и се смени се'. Џолин Блејлок :shok2:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Само што го изгледав новиот Dumb & Dumber, па онака добар ко за тепање време, секако не на нивото на првиот.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Кога сме кај Стар Трек, од женскиов аспект Седма од девет долго време ми беше фаворит, али после се појави Т'Пол и се смени се'. Џолин Блејлок :shok2:

Т'Пол е идеалната жена во Универзумов. 100% убавина 0% емоции :)

Kajgana Shop

На врв Bottom