ова летербокс интересна страна. Овој ваљда е со најмногу изгледани филмови на страната
http://letterboxd.com/lordcookie/
Ио напрај и ти профил бре :Д.
Јас имам изгледано 400 филмови, почнувајќи пред 2 години редовно, коа бев помал татко ми ми ги пушташе господар на прстните на ДВД, но ништо не сум разбрал од нив. И не само тие, и многу други ми ги имаше пуштано, ама сеа ја него му пуштам филмови од славните Кјубрик, Копола, Тарантино и ред други.
Патем, денеска 3 филма
Jack Ryan: Shadow Recuit - Го имаше на хбо пред некој ден, го стаив да се снима па коа станав интернетот беше спор и ме нервираше па му седнав на филмот. Па океј, добра приказна, иако на почетокот додека работите не ги разјаснија ми беше досаден, но се поправи подоцна. Крајот, очекувано среќен.
Let's be Cops - Одамна симнат, најдов време и го погледнав. Глупа авантура, на моменти ми беше смешен, но не ми ги исполни очекувањата кои ги имав
Hot Shots! - Разгледувајќи го каталогот на тапчовци доцна синоќа налетав на комедијава, ја пуштив уште сношни дулогијата да се симнува. Исто и овој, на моменти си се смеев поштено, но далеку е од споредба со летс би копс, овој е поинтересен и секако филм со поинтересна приказна, ме заинтригира од почеток.
Ај некој по ПП да ми прати асален 1080п торент од Cinema Paradiso не директор верзијата. 2 пати го симнувам без да видам што фајлови има и 2та пати на делови сум го симнал. Part 1, part 2.