Фармерки/здолништа со висок струк

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Некако во последно време пак во мода почнаа да се враќаат фармерките/здолништата со висок струк.

Што мислите за нив?
Ви се допаѓаат ли како модели?
На кого највеќе стојат? На покрупните девојки или на послабите?

Според моето искуство, фармерките со висок струк, можат успешно да го прикријат стомакот и некако ја издолжуваат целата фигура.

Ваши мислења?
Секако и слики од фармерки/здолништа би биле добродојдени.:smir:

ninanajna

Ice Girl
Член од
15 август 2008
Мислења
209
Поени од реакции
12
Ми се свиѓаат фармерки со висок струк како на втората слика прекрасни се иако не сум си купила сеуште а сукна купив пред пола година супер стои на слабите дури и на пополничките стомакот им го прекрива како што кажа крејзи ин лав.Ама сеуште не се станати толку хит да ги носи секоја втора девојка

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Девојка во фармерка со струк до мишка ми изгледа подеднакво одбивно како и девојка во фармерки со струк до анус.

Но, девојка во здолниште со висок струк ми е неверојатно секси.

D

Daftie

Гостин
Како што фармерките со низок струк го истакнуваат задникот, фармерките со висок струк го имаат спротивниот ефект.
Имам еден пар вакви, ама во последно време не ги носам баш.
Порано ми беа одвратни, ама сега се враќаат у мода.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Совет до девојките: НЕМОЈТЕ вака да се носите, многу лошо изгледа (барем по мој вкус) :)

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Фармерки со висок струк не носам. Имам доволно долги нозе да не мора дополнително да ги издолзувам со овој вид на фармерки :) А плус воопшто не го истакнуваат задникот како што кажа Daftie , така да си носам фармерки со низок струк и ги обожавам тие.

Додека сукњите со висок струк ми се допаѓаат, изгледаат многу елегантно и секси :)! Имам една таква сукњичка.:pipi:

.:TINA:.PINK

.:oksimoronka:.
Член од
17 август 2008
Мислења
354
Поени од реакции
16
SUPER SE...IMAM 2 SUKNI4KI I 3 FARMERKI, OMILENI MI SE..

Тањушка

pretty mama
Член од
17 јануари 2006
Мислења
365
Поени од реакции
29
Здолништата со висок струк и должина до колена стојат фантастично женствено. Го истакнуваат струкчето, кукчето...за мерак.

Фармерки...хмммм, е тука веќе се` зависи од градбата на телото. Не стојат секому, ама не стојат секому ни оние со низок струк. Навистина делува одбивно скратената нога и месото или коската, сеедно :nesvest:, излезена на виделина. Јас лично си купив ленени пантолони со висок струк и широки ногавици. Го комбинирам само со елече горе и мнооогу елегантно делуваат.

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Фала богу. Преубаво изгледа сукња со висок струк, елегантно и 927468393596 пати поженствено од било кој низок струк.

Само што јас си сакам куси сукњи. :( А овие со висок се најголемиот дел до (под) колена. Љубам сукњи бе, секакви носам, и вакви, и кратки. Кратки значитечно почесто што е за право. Што знам, послободно, а и поубаво се осеЧам.

Последно кога облеков ваква, со висок струк (кошула имав горе), другарче ме уби реметење како стјуардеса дека сум му била. :icon_lol:

А фармерки... Не сакам дециметар испод папок струк. Знам дека се` живо и диво го носи, ама од девојка што не може прописно да седне, или е педа од земја со грди нозе, или се излева од фармерките, или е целулит до колена, поодвратно нема. Најголемиот дел и изгледа така.
Јас... Таман си носам, ни до врат, ни под... :icon_lol: Имајќи си ја предвид конституцијата, (а не сум анорексично-сучкаста, да не речам, ич :icon_lol: ), не носам широки панталони, пошто не мислам дека вреќи изгледаат поубаво од нешто потесно што убаво ми стои и на половината, и под неа. :pipi:

ninanajna

Ice Girl
Член од
15 август 2008
Мислења
209
Поени од реакции
12
Фала богу. Преубаво изгледа сукња со висок струк, елегантно и 927468393596 пати поженствено од било кој низок струк.

Само што јас си сакам куси сукњи. :( А овие со висок се најголемиот дел до (под) колена. Љубам сукњи бе, секакви носам, и вакви, и кратки. Кратки значитечно почесто што е за право. Што знам, послободно, а и поубаво се осеЧам.

Последно кога облеков ваква, со висок струк (кошула имав горе), другарче ме уби реметење како стјуардеса дека сум му била. :icon_lol:

А фармерки... Не сакам дециметар испод папок струк. Знам дека се` живо и диво го носи, ама од девојка што не може прописно да седне, или е педа од земја со грди нозе, или се излева од фармерките, или е целулит до колена, поодвратно нема. Таман си носам, ни до врат, ни под... :icon_lol: Имајќи си ја предвид конституцијата, (а не сум анорексично-сучкаста, да не речам, ич :icon_lol: ), не носам широки панталони, пошто не мислам дека вреќи изгледаат поубаво од нешто потесно што убаво ми стои и на половината, и под неа. :pipi:
И јас како тебе се носам кратки сукњи и кога си купив таква со висок струк им бев чудна на друштвото ми викаа мислеш не си ти сосема друга личност:pipi:

lidu6

искусен форумџија
Член од
8 јуни 2008
Мислења
181
Поени од реакции
8
Не се толку широко сеуште распространети, но мода си е мода-би носела зашто да не? Уште многу време ке помине додека почнат да бидат хит...
Полно е намаление со фармерка од низок струк, за да се продадат тие, па после сите ке ги сакаат ко ке биде 80% поплавено од фармерки со висок струк:icon_lol::turn:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Интересно е што јас имав огромна одбивност кон фармерките со висок струк,но откога си купив такви и коментарите дека навистина изгледам одлично и дека стомакот(мојот најголем проблем) речиси не се забележува,почнаа да ми се свиѓаат.:)
Сепак,се согласувам дека кај нас,не се толку распространети,ама па гајле ми е,барем убаво стојат и ме прават послаба и го прекриваат стомакот,а мене тоа е она што ми треба.:pipi:

А здолниште сеуште немам купено,ама и тоа ќе биде.:)

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Zdolnistata so visok struk i ne mi se svigjet bas,ama nekoi pantoloni mozda...kako na pr prvata slika ama definitivno na poslabi devojki...

samantha

who's tha boss?
Член од
16 октомври 2007
Мислења
196
Поени од реакции
1
Феноменални се...Бескрајно женствени ги покриваат непотребните а истакнуваат убавите делови од телото...Струкот стегнат, газето напрчено...:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom