Фармерки/здолништа со висок струк

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Феноменални се...Бескрајно женствени ги покриваат непотребните а истакнуваат убавите делови од телото...Струкот стегнат, газето напрчено...:pipi:
Пробај со широчки панталони со низок (и потесен) струк, и да видиш болдираново како се гледа тогаш :smir::smir::smir:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Пробај со широчки панталони со низок (и потесен) струк, и да видиш болдираново како се гледа тогаш :smir::smir::smir:
За задник - да, може е добро фармерки со низок струк, ама за девојките кои имаат стомак, фармерки со низок струк е смрт, затоа што стомакот го прават уште поголем.:smir:

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
НЕ сум пробала, не ми се допаѓа, нема ни да пробам па камо ли да носам.

Фармерки и сукни со висок струк стојат на прилично слаби девојки, за мене не се!

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
За задник да може е добро фармерки со низок струк,ама за девојките кои имаат стомак,фармерки со низок струк е смрт,затоа што стомакот го прават уште поголем.:smir:
Праиме муабет за задното газе, не за предното :smir:
Иначе у право си, ама пак мноооооогу поубаво е фармерки со низок струк ( по можност широчки)

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Праиме муабет за задното газе, не за предното :smir:
Иначе у право си, ама пак мноооооогу поубаво е фармерки со низок струк ( по можност широчки)
За девојки со совршено тело, фармерки со низок струк навистина убаво стојат.
Ама доколку има вишок килограм и тој истиот излага од фармерките, тоа сепак не е убава глетка. Затоа овде влегуваат фармерките со висок струк кои му помагаат на стомакот да биде стегнат.:)

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Грешка ќе да си. :) Во широки панталони не се гледа болдираното. Особено не со низок струк.
Или па имаме сосема различна претстава за "широчки". :icon_lol:

Член од
14 јули 2008
Мислења
35
Поени од реакции
0
Како што фармерките со низок струк го истакнуваат задникот, фармерките со висок струк го имаат спротивниот ефект.

Баш напротив.. Повеќе ја истакнуваат заобленоста од половината кон газот.. А нискиот струк го имаат спротивниот ефект..Барем кај емне е така:)

lidu6

искусен форумџија
Член од
8 јуни 2008
Мислења
181
Поени од реакции
8
НЕ сум пробала, не ми се допаѓа, нема ни да пробам па камо ли да носам.

Фармерки и сукни со висок струк стојат на прилично слаби девојки, за мене не се!
Сега така викаш, но за некои-најмногу 2 месеци со сигурност тврдам дека ке носиш:smir:
Позз

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Сега така викаш, но за некои-најмногу 2 месеци со сигурност тврдам дека ке носиш:smir:
Позз
Па не значи дека ако станат екстра модерни дека секоја девојка ќе ги носи во градов! Сеедно што се модерни ако не ти се допаѓаат.
Мене баш ми се допаѓа што сега определени девојки ги носат, кога не се толку популарни, тие се всушност оние кои ќе ја воведат таа мода на висок струк.
Мене не ми се допаѓаат многу панталоните, но мислам дека кога ќе се вработам еден ден ќе си купам баш такви, поелегантни се и попрактични. :) (ама пак нема да се со превисок струк:))

Познатите дизајнери ги популаризираат овие модели. Еве примери:pipi:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Па не значи дека ако станат екстра модерни дека секоја девојка ќе ги носи во градов! Сеедно што се модерни ако не ти се допаѓаат.
Мене баш ми се допаѓа што сега определени девојки ги носат, кога не се толку популарни, тие се всушност оние кои ќе ја воведат таа мода на висок струк.
Мене не ми се допаѓаат многу панталоните, но мислам дека кога ќе се вработам еден ден ќе си купам баш такви, поелегантни се и попрактични. :) (ама пак нема да се со превисок струк:))

Познатите дизајнери ги популаризираат овие модели. Еве примери:pipi:

Повеќето од тука ми личат на оние кловновите што идат на штаки, како продолжени нозе што имаат. Едноставно, многу не ми се свиѓа ова со висок струк :)

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Не ми се свиѓаат... Незнам дали воопшто ќе ги носам... Навикнав на ниски... И сега незнам... Ќе видиме, незнам како ми стојат, али мислам дека нема да ми стојат така да не верувам дека би носела воопшто некогаш (се надевам другиве нема да ги снема од продажба)... Тоа за фармерки.. А за сукњи, повеќе ми се свиѓа, али и тоа не би носела пошо ионака ретко носам :)

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
глупо е...мислим ако некоја има стомаче поголемо..не и седи..а од друга страна на слабата со рамен стомак уште повеќе и го намалуа задникот...грозно е..и да имам овакви нема да носамм...:toe:

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
глупо е...мислим ако некоја има стомаче поголемо..не и седи..а од друга страна на слабата со рамен стомак уште повеќе и го намалуа задникот...грозно е..и да имам овакви нема да носамм...:toe:
Од искуство ти кажувам дека фармерките со висок струк го стегаат стомакот и изгледа човек послабо.

*eLeNa*

мјаѕ.ιgℓєѕιαѕ ^^
Член од
6 март 2008
Мислења
98
Поени од реакции
16
Мене ми се допаѓа...ми изгледа убаво...но не може да стои убаво на секого :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom