Фармерки/здолништа со висок струк

^Кристи^

Dreamer
Член од
1 ноември 2007
Мислења
781
Поени од реакции
41
Ги обожавам :pipi:
Првиот пат кога видов девојка што носи слични како на вторава слика се заљубив во нив, но не знам како би ми стоеле, слаба сум и мислам дека во нив ќе изгледам уште послабо, а и задникот не ми е некој истакнат дел од телото, па уште помал ќе изгледа.

Ама ако, мислам дека за брзо време ќе бидат мои.
И здолништата ми се допаѓаат, многу. Но, не би ја носела таа должина, барем не засега. Повеќе ги љубам ултра кратките.

B

black angel

Гостин
kolku mrzam pantaloni do rebra uff grozni mi se drzat toplo i ne mozes da gi obleces a nesakam ni takvi suknji

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
Супер се,,ми се допаѓа како стои,,а и тренди е!!:pipi:

*MC*

Печурче
Член од
26 февруари 2008
Мислења
344
Поени од реакции
0
Убави се, ама на лето ќе испариш во нив, а инаку зошто да не јас би ги носела.

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Ауууууу многу мразам висок струк...:vozbud:

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Интересно е што јас имав огромна одбивност кон фармерките со висок струк,но откога си купив такви и коментарите дека навистина изгледам одлично и дека стомакот(мојот најголем проблем) речиси не се забележува,почнаа да ми се свиѓаат.:)
Сепак,се согласувам дека кај нас,не се толку распространети,ама па гајле ми е,барем убаво стојат и ме прават послаба и го прекриваат стомакот,а мене тоа е она што ми треба.:pipi:

А здолниште сеуште немам купено,ама и тоа ќе биде.:)
Па нормално дека не се многу распространети пошто кај нас касни малку модата,да не речам 1 год сигурно.
Инаку за фармерките/сукњите со висок струк совршено ја истакнуват силуетата.Многу ми се бендисват.Такви фармерки немам, пошто немам кај нас такви начекано.Имам само панталони со висок струк и ко шо кажа Крејзи го кријат стомакот и баш се елегантни.
Еве неколку слики:

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Зависи какви се долу! Ако се цеФка, тогаш ја истакнуват силуетата и создаваат облини, така да: Фет Пипл стеј авеј оф ит! :pos:

Инаку и јас лично многу ги сакам, барем можам да седам ко чоек или да клекнам, без да излези падобранската гаќа. :pipi:

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Е баш ми се свиѓаат, посебно суќните.
Суќничка со висок струк до колена и девојка со екстра долги нозе+високи штикли :vozbud:

Имам 2 вакви суќни и едни пантолони, ги обожавам :pipi:

Me_myself&I

THE GODDESS
Член од
27 ноември 2007
Мислења
70
Поени од реакции
1
ауууу,најпрекрасни се..фала богу се смени модава,да заличиме малце..највеќе мразам коа ќе видам некоја како седнала и забораила да си ги подигне фармерките,па цел гз и гаќи надвор-на ништо не личи

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Епа, фала Богу! Да може човек нормално да се облече. И нормално да изгледа. Тоа сечениците на колк секого - освен идеалните (а такви, не гледам во непосредна околина) го/ја прават да изгледа како грне.
Да живее високиот струк и се’ што истакнува односно покрива.

G

GoddessOfRock

Гостин
1. Фармерките со низок струк никогаш не биле на мода- нигжту пак добро изгледаат
2. Со висок струк ми се допаѓат и фармерките и здолништата

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
1. Фармерките со низок струк никогаш не биле на мода- нигжту пак добро изгледаат
2. Со висок струк ми се допаѓат и фармерките и здолништата

Не можеш да генерализираш вака. Се е прашање до вкус.
Прво напротив фармерките со низок струк беа во мода и сеуште се во мода и ќе бидат мода.
Второ фармерки и сукњи со висок струк се моментално хит и зависи од прифатеноста за како ќе биде понатаму.
Не му стојат на секого фармерки со низок струк исто како што не му стојат на секого фармерски со висок струк.
Јас во фармерки со висок струк не би се чуствувала удобно, едноставно не ги сакам. Може ај некои со средна висина прифаќам ама со многу висок струк нема шанси. За сукњи е друга приказна. Тие со висок струк се баш секси и женствени.
Јас прекрасно се чуствувам во фармерки со низок струк и ќе продолжам да си ги носам.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Инаку да се пофалам на темава дека конечно си најдов сукња со висок струк онаква каква што сакав и дека е преубава и супер ми стои и дефинитивно ми истакнува тоа што треба да биде истакнато, а го покрива тоа што е за покривање.

А да, си имам и фармерки со висок струк, исто се супер. Малце имам проблем со дишењето дека ептен ме стегаат, ама добро...трпи Маријо за лепота.:icon_lol:

Инаку еве и некои слики:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
можеби некако здолниште со висок струк тесно и до над колена да е...ама фармерки не ми се по мерак

Kajgana Shop

На врв Bottom