Фан клуб на "Ferrari"

Ferrari girl

Ferrari Girl
Член од
17 ноември 2008
Мислења
122
Поени од реакции
4
I jas sum za ferari decki.Ama so vikate deka Glock se trgna poslednata trka minatata sezona - ne e taka.Toj nemase gumi za vlazno vreme i vozese ko na mraz.Bidete realni.Inace i jas sakav masa da pobedi.ic ne bese fer...ama toa e.btw sega gledam kvalifikacii.prekrasno e...site se konkurentni - osven force india,toro roso i mclaren :)
Abe ostavi ti lani..ne otvaraj staro-presni rani...gledaj sto se deshava ovaa godina :pos2::pos2:voopshto ne sumljam vo Ferrari,sigurno nema ova taka da bide..

FORZA FERRARI!!!

gelcev

Scuderia Ferrari
Член од
13 август 2008
Мислења
451
Поени од реакции
10
Ajde so sreka neka e na trkata sepak sme blisku do 1 mesto :vozbud:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Да ја сефтосаме со победа сезонава.
Посакува one-two победа на Фелип И Кими.

Со Срека нека ни е утре.

Scuderia Ferrari!

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Рајконен 16 место:tapp: не ми се верува а Маса кое беше? Ако ја гледаше некој трката:nesum:

gelcev

Scuderia Ferrari
Член од
13 август 2008
Мислења
451
Поени од реакции
10
Рајконен 16 место:tapp: не ми се верува а Маса кое беше? Ако ја гледаше некој трката:nesum:
Na massa defekt i toj otide out sto trka bese bravos za Brawn Gp.Kakov li samo dvoboj pomegu Kubica i Vettel :vozbud:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Маса имаше дефект, Кими се љубеше со ѕидот :pos2:.... инаку кими ке беше некаде околу 4-5 место.

gelcev

Scuderia Ferrari
Член од
13 август 2008
Мислења
451
Поени од реакции
10
Маса имаше дефект, Кими се љубеше со ѕидот :pos2:.... инаку кими ке беше некаде околу 4-5 место.
Jas kako sto gledav kimi ne udri vo zidot tuku zadniot del sto zaseta od ednata strana na travata se izvrte i otide do drugata i go pominaa mnogu bolidi a 3-4 kruga pred krajot a otide posleden i se otkaza

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Штознам коментаторите на ХРТ2 кажаа дека имал контакт со ѕидот, не го дадоа баш најдобро моментот и јас мислев дека во бокс замена спојлер преден и продолжи. А ти викаш дека се откажал... имаат пропусти коментаторите на ХТВ не само Миленко :vozbud:

milanez4e

Milan Per Sempre
Член од
8 март 2009
Мислења
393
Поени од реакции
22
Штознам коментаторите на ХРТ2 кажаа дека имал контакт со ѕидот, не го дадоа баш најдобро моментот и јас мислев дека во бокс замена спојлер преден и продолжи. А ти викаш дека се откажал... имаат пропусти коментаторите на ХТВ не само Миленко :vozbud:
сегде е исто кога има попусти на едно место има сегде, ама на канал 5 е најдобро за мене заедно со миленко кога ме развеселува со неговите професионални говори,Најдобриот коментатор во Македонија Миленко

G

GoddessOfRock

Гостин
сегде е исто кога има попусти на едно место има сегде, ама на канал 5 е најдобро за мене заедно со миленко кога ме развеселува со неговите професионални говори,Најдобриот коментатор во Македонија Миленко
ООО да да. Ама кога се дава од бурекот што го јаде??

Ferrari girl

Ferrari Girl
Член од
17 ноември 2008
Мислења
122
Поени од реакции
4
Имавме лош старт и минатата сезона..ова денес не значи ништо..:smir:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
:tapp::tapp: лошо тргнавме сезонава.. но после дождот доага сонце бе :vozbud::vozbud:

Има уште многу пред нас. НЕ се даваат лесно Фелипе и Кими.

Инаку мака ми е што и 2 не завршија барем 1 да останеше на патека...но што е тука тука е .. одиме понатаму.:smir:

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Напред! Ова е само почеток и не губиме надеж! :helou:

I

InF3cTeD

Гостин
не смееме да изгубиме надеж....лош ден на возачите и се надевам дека нема да ѓи повтори...

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Добро е, на Хамилтон и Мекларен им ги одзеле поените.

Останува утре да видиме како ќе се однесуваат болидите на Маса и Раиконен. :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom