Да се согласувам со твоето мислење дека треба Тимо Глок да биде исфрлен од Ф1.Искрено Маса си заслужи шампионски трон.Типично за македонците -.- Им победил омилениот тим/возач .. и гомна ќе јадат ако треба али нема да прифатат дека титулата на Хамилтон му ја донесе Тимо Глок со тоа што СЕ ТРГНА од патеката во последниот круг т.е 300м пред целта.
И Тимо Глок треба да биде казнет ....да не речам ОТСТРАНЕТ од Формула 1 ... затоа што ова што го направи не беше ни малку спортски ... Посебно не ако се замислам кај се возеше трката и кој потекнува од таму.
Blagodaram...titula zimame se nalutivme so Massa...stalno si velime (let's fuck all black man in the race):baeh:Добро ни дојде:smir::helou::smir: Ај следната сезона да осоиме две титули
од твоја тастатура до божи очиStvarno mi e zal sto ne ja osvoi Massa titulata sezonava koja spored mene e daleku pobitna od titulata vo konstruktori. No se nadevam deka slednata godina ke mu bide vrateno ona sto mu bese odzemeno ovaa. Forza Scuderia
Se nadevam deka ke cue Gospod i slednata godina ke slavime titula so crvenoto konjce.од твоја тастатура до божи очи