Фан клуб на "Ferrari"

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.345
Поени од реакции
2.237
Честито победата на ферари слатка да е.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.855
Поени од реакции
22.908
Типично за македонците -.- Им победил омилениот тим/возач .. и гомна ќе јадат ако треба али нема да прифатат дека титулата на Хамилтон му ја донесе Тимо Глок со тоа што СЕ ТРГНА од патеката во последниот круг т.е 300м пред целта.

И Тимо Глок треба да биде казнет ....да не речам ОТСТРАНЕТ од Формула 1 ... затоа што ова што го направи не беше ни малку спортски ... Посебно не ако се замислам кај се возеше трката и кој потекнува од таму.
Да се согласувам со твоето мислење дека треба Тимо Глок да биде исфрлен од Ф1.Искрено Маса си заслужи шампионски трон.

Член од
17 септември 2008
Мислења
642
Поени од реакции
485
Што бе,вака ли ке освојува титули мекларен???Браво ај догодина нека ги пуштаат и ферари да ги поминуваат да освојат некоја титула зошто како што гледам имаку не можат...

G

GoddessOfRock

Гостин
Добро ни дојде:smir::helou::smir: Ај следната сезона да осоиме две титули

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Stvarno mi e zal sto ne ja osvoi Massa titulata sezonava koja spored mene e daleku pobitna od titulata vo konstruktori. No se nadevam deka slednata godina ke mu bide vrateno ona sto mu bese odzemeno ovaa. Forza Scuderia

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
јас навивам за Кими Раиконен, до пред две години кога беше во Мекларен навивав за нив, но сега откога е веќе во Ферари и јас сум за "црвените":wink:

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
ферари рулз:baeh:
одсекогаш сум бил за ферари

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Од кога ми се пензионира Шуми не пратам така страсно Формула 1 но сепак си останав за Ферари.
Газиме оваа година!

Schhh87

schhh...
Член од
3 февруари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
16
I jas sum za ferari decki.Ama so vikate deka Glock se trgna poslednata trka minatata sezona - ne e taka.Toj nemase gumi za vlazno vreme i vozese ko na mraz.Bidete realni.Inace i jas sakav masa da pobedi.ic ne bese fer...ama toa e.btw sega gledam kvalifikacii.prekrasno e...site se konkurentni - osven force india,toro roso i mclaren :)

Kajgana Shop

На врв Bottom