Фан клуб на "Ferrari"

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
Да да нека има и други тимови да се борат не само Мекларен и Ферари, поинтересно ќе биде така, ама сепак Формула без овие два тима меќу првите едноставно го нема тој шмек и таа привлечност.
;) Па така е, луѓето знаат како да привлечат гледачи. Одамна нема победено некој тим кој што не под крило на производител на коли... па така да. Гледајте 2009та ќе биде јако шоу. Мое предвидување беше за лани ама... еј не сум пророк. :)

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Пак без бодови. Маса без пласман, а Раиконен 10-ти.

Според првите три трки може слободно да се каже дека ова ќе биде катастрофална сезона за Ферари.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Moже некој да ми каже што точно му се случи на Маса, зошто запре болидот, затоа што без тон го следев преносот, не можам да го слушам Миленко :). Проблеми со менувачот нешто? Супер напредуваше, можеше да догура далеку ама тоа е тоа. Малер си е човекот :/.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Како што разбрав му изгасил моторот...

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
електроника стој на официјалниот сајт на формула

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Луѓе, што е работава со Ферари, бод не можат да освојат. Пиздам од нервоза. Очекувам што е можно побрзо да се извадат од гомнава во кои влегоа и да почнат да освојуваат барем бодови кога веќе не остваруваат 1-2 победи како што сме навикнати.

Ferrari girl

Ferrari Girl
Член од
17 ноември 2008
Мислења
122
Поени од реакции
4
Луѓе, што е работава со Ферари, бод не можат да освојат. Пиздам од нервоза. Очекувам што е можно побрзо да се извадат од гомнава во кои влегоа и да почнат да освојуваат барем бодови кога веќе не остваруваат 1-2 победи како што сме навикнати.
Ne se nerviraj...
Cekaj ja golemata nagrada na Catalunja,tamu najavuvaat came-back Ferrari.
A so se odnesuva do Bahrain,Massa pomegu prvite 5...garant :smir:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Конечно бодови! Би сакал да му честитам на Кими што успеа денеска да собере некое бодче и се надевам дека ќе продужи у понатамошниот тек на сезонава да вози се подобро и подобро и у скоро време (наредна трка) да биде на највисокото место на победничкиот пиедестал (како што сме навикнати да ги гледаме Ферари).

Иако Маса имаше проблеми повторно, многу ми е криво што му се случува тоа.
Минатата сезона се бореше за светски шампион, сега е на опашката но искрено се надевам дека се ќе се врати во нормала и дека конечно ќе можам да уживам во Формула 1.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
искрено се надевам дека се ќе се врати во нормала и дека конечно ќе можам да уживам во Формула 1.
Aко не победува Ферари, не уживаш во ф1? Ех колку вакви како тебе има...

Не е битно кој ке победи, битно е да биде интересна трката. Виде што се дешаваше првите 10 кругови? Какви борби имаше помеѓу возачите? Тоа во последните 5 сезони го немаше. Според мене тоа ја прави Ф1 интересна, а не дека ке го гледам Ферари, Мекларен или некој трет како победува.

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.832
Го нема Тод веќе....нови правила....и ете ти слаба форма...како и да е ќе се вратат пак во борба за победа...не се сомневам во тоа.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Го нема Тод веќе....нови правила....и ете ти слаба форма...како и да е ќе се вратат пак во борба за победа...не се сомневам во тоа.
Исто како македонскиот влез во нато и изјавите на странците...
-Прашањето е кога, не дали :).

Така да ке се вратат на врвот Ферари, Мекларен, Рено само прашање е кога.

gelcev

Scuderia Ferrari
Член од
13 август 2008
Мислења
451
Поени од реакции
10
Ako ne se napravi ovie dve tri trki nesto po konkretno a ne se menuvaat taka preku nok nekoi raboti na bolidite ke bide teska sezona za Ferrari sepak da bideme optimisti :helou:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Aко не победува Ферари, не уживаш во ф1? Ех колку вакви како тебе има...

Не е битно кој ке победи, битно е да биде интересна трката. Виде што се дешаваше првите 10 кругови? Какви борби имаше помеѓу возачите? Тоа во последните 5 сезони го немаше. Според мене тоа ја прави Ф1 интересна, а не дека ке го гледам Ферари, Мекларен или некој трет како победува.
Aј ваке, ја сум фан на Ферари и мене ми е интересно и мило кој ќе видам некој од нивните возачи на победничкиот пиедестал. Нека има борби како и денеска у првите 10 кругови ама ја ќе сакам победник у тие борби да биде некој од Ферариевите возачи.
У таа смисла ми беше тоа дека ќе уживам во Ф1. :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom