Фан клуб: Струмица

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
ќе кажам само оти тие што беа против Давитков од самиот почеток конечно победија

на промоцијата во Маф-Маф на која беше официјално претставена химната на КК СТРУМИЦА конечно Ајдуците, а пресудни беа и играчите (кои без влакно на јазикот лично му се спротиставија на Давитков) успееја да го сменат тренерот

иако смената се уште не е официјална, но ќе се одржи состанок на управата на која ќе се расправа за смената , а мислам и оти конечно и најјакиот воедно и последниот подржувач на каузата Давитков, градоначалникот ЗОРАН ЗАЕВ ќе гласа за смена, со што ќе заврши "ерата" на Јорданчо Давитков

само да нагласам оти тренерската смена се уште е неофицијална, а иницијатива за негова смена постоеше многу одамна од страна на Љочето и Панајот
Заев беше ли во Маф Маф и тој да слушне што мислат и навивачите и кошаркарите за Давитков?

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
ХЕХЕХЕ.Знаев дека и играчите го мразат.Кога еден "професиналец" како Грне ми рече дека е мајмун:vozbud:

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Oва е ден за славење бидна како што се надевав..играчите го истераа Јоцо..Кадија е одличен тренер...

Г

Грејвдигер

Гостин
Oва е ден за славење бидна како што се надевав..играчите го истераа Јоцо..Кадија е одличен тренер...
Конечно, да видиме сега и тој што ќе направи... сабајле ко го видов мајмунот на насловна у „Спорт“ ќе пукнев...

:222::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Па Кадија е искусен тренер..Доволен е еден Будучност да се спомне и се е јасно..Плус, Игокеа,Атлас,Ловчен или пак репрезентација на Србија(кадети)...Стара YU школа..

Еве го главом и брадом..

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Кадија назначен за наследник на давитков,има освоено златен медал со кадетска репрезентација на Југославија 2003 година на еп, и 4 место со јуниори на сп во менхејн.Претходно е бил тренер на будуќност,слога краљево,атлас белград,ловкен!
НА насловна го има со натажена фаца и пишува .. КРАЈ ЗА ДАВИТКОВ ПОЧЕТОК ЗА КАДИЈА!

Г

Грејвдигер

Гостин
Шо има у СПОРТ? Не сам видел?
Крај за Давитков, почеток за Кадија

Јорданчо Давитков повеќе не е шеф на стручниот штаб на екипата на Струмица. Само една вечер по убедливиот триумф над К. Соколи 2000, раководството на шампионот се одлучи да му се заблагодари на услигите на Давитков.
„Да точно е. Јорданчо Давитков повеќе не е шеф на стручниот штаб на Струмица“ - потврдува мошне кратко претседателот на Струмица, Панајотис Карапиперис.
Нов шеф на стручниот штаб на актуелниот македонски шампион според најавите од Струмица ќе биде Миодраг Кадија.
Се работи за еден 16годишен, доста искусен српско-црногорски стручњак, кој оваа сезона ја почна како тренер на Игокеа. Претходно бил и на клупата на подгоричката Будуќност, Ловаќен, Атлас, Слога...
Во кариерата Кадија, има златен медал од ЕП во Мадрид 2003 со кадетската селекција на Југославија и 4место на јуниорското СП во Манхајм во 2004год

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
konecno se oslobodiime od majmunot

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Informacijata,ja doznav vcera vecer no nemozev da vi ja napisam:toe: .Bogami den za slavenje,se izvinuvam sto zborev deka Joco e dobar no svativ sto vsusnost e Joco,znam sega site ke zborete za mene no toa e:toe: ...E,sega ke ja vidam INDUSTRIJATA ni sudiite ni ... nema da gi spasi.

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Нема никој да збори за тебе Христов..само треба да слушаш луѓе кои пратат кошарка и кои разликуват тренер од дворска будала..
Сега ќе се покаже на дело КФЕ..па ќе видиме каде лежи зајакоот..

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Нема никој да збори за тебе Христов..само треба да слушаш луѓе кои пратат кошарка и кои разликуват тренер од дворска будала..
Сега ќе се покаже на дело КФЕ..па ќе видиме каде лежи зајакоот..
Aha,i jas taka mislam...Sega ke se vidi,dali bese kaj Joco ili kaj igracite.:toe:

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Aha,i jas taka mislam...Sega ke se vidi,dali bese kaj Joco ili kaj igracite.:toe:
Не беше тоа поентата..туку колку ќе се засили влијанието врз конечните резултати од КФЕ...Оти ние со ова би требало да ги косолидираме редовите..па ќе биде малце потешко од она што го очекуваа во Фени..Ќе им треба помош(повикај пријател)..

Kajgana Shop

На врв Bottom