Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Бил и селектор на кадетКите на СЦГ пред две години

Хахахаха, што ви реков јас одкога изгубивме со Амак дека педерчето ќе си оди.

СЕ ИСПЛАШИИИ НЕ МИ СЕ ВЕРУВА :pos2::pos2::pos2:

too MAJMUNE KONECNO SI OJDE

Закон еј закон, имам слушано многу позитивни работи за Кадија и се надевам дека ќе успее со Струмица, дај боже. Чао Давитков.

Да и јас сега го слушнав муабетот од вистински извор дека оваа недела ќе го снема "Мамли" ма кој го е.. нека си оди веќе еднаш Педерскиоттттттттттттт....

Конечно да си оде Давитков,а сам ли напушти или..

А да ве прашам нешто, 100% ли е сигурна информацијата за Давитков ?

Утре на насловна во спорт:
"Давитков го продолжи договорот за 2 години":pos2: Шала

хехе немој такви киксови друг пат, дај боже утре на насловна на спорт:
"Кадија седнува на клупата на шампионот" - искусниот стратег од Црна Гора на местото на Давитков на клупата на Струмица.

хехехе ај малку филм.

Ај некој што има повеќе информации нека потвдри дали е 100% Давитков не е на клупат на Струмица ?

Jas sum siguren edno 99% od igrac od Strumica mi kaza pred dva saata oti ke bil ili nekoj Grk ili nekoj Srbin neznajale i oni tocno a vii od dek se nauciite oti kee Kadija nemam pojma......

Инче типчето ми кажа оти на следната утакмица сигурно ќе ги воде некој друг а кој кее и они незнаат или па нејќат да кажат....

Епа ако нема ништо во спорт утре кој се знае со играч или некој од управа може веднаш да дознае утре.Поздрав

Саа мислам оти настварно ќе жугне клубо со тии играче бе еееееееееееј даваме работнички гоолте води да не тепат 30 разлика нема смисла...

ќе кажам само оти тие што беа против Давитков од самиот почеток конечно победија

на промоцијата во Маф-Маф на која беше официјално претставена химната на КК СТРУМИЦА конечно Ајдуците, а пресудни беа и играчите (кои без влакно на јазикот лично му се спротиставија на Давитков) успееја да го сменат тренерот

иако смената се уште не е официјална, но ќе се одржи состанок на управата на која ќе се расправа за смената , а мислам и оти конечно и најјакиот воедно и последниот подржувач на каузата Давитков, градоначалникот ЗОРАН ЗАЕВ ќе гласа за смена, со што ќе заврши "ерата" на Јорданчо Давитков

само да нагласам оти тренерската смена се уште е неофицијална, а иницијатива за негова смена постоеше многу одамна од страна на Љочето и Панајот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom