Фан клуб: Струмица

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Бил и селектор на кадетКите на СЦГ пред две години

V

Viktoranius

Гостин
Хахахаха, што ви реков јас одкога изгубивме со Амак дека педерчето ќе си оди.

СЕ ИСПЛАШИИИ НЕ МИ СЕ ВЕРУВА :pos2::pos2::pos2:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
too MAJMUNE KONECNO SI OJDE

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Закон еј закон, имам слушано многу позитивни работи за Кадија и се надевам дека ќе успее со Струмица, дај боже. Чао Давитков.

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Да и јас сега го слушнав муабетот од вистински извор дека оваа недела ќе го снема "Мамли" ма кој го е.. нека си оди веќе еднаш Педерскиоттттттттттттт....

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Конечно да си оде Давитков,а сам ли напушти или..

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
А да ве прашам нешто, 100% ли е сигурна информацијата за Давитков ?

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Утре на насловна во спорт:
"Давитков го продолжи договорот за 2 години":pos2: Шала
хехе немој такви киксови друг пат, дај боже утре на насловна на спорт:
"Кадија седнува на клупата на шампионот" - искусниот стратег од Црна Гора на местото на Давитков на клупата на Струмица.

хехехе ај малку филм.

Ај некој што има повеќе информации нека потвдри дали е 100% Давитков не е на клупат на Струмица ?

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Jas sum siguren edno 99% od igrac od Strumica mi kaza pred dva saata oti ke bil ili nekoj Grk ili nekoj Srbin neznajale i oni tocno a vii od dek se nauciite oti kee Kadija nemam pojma......

Инче типчето ми кажа оти на следната утакмица сигурно ќе ги воде некој друг а кој кее и они незнаат или па нејќат да кажат....

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Епа ако нема ништо во спорт утре кој се знае со играч или некој од управа може веднаш да дознае утре.Поздрав

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Саа мислам оти настварно ќе жугне клубо со тии играче бе еееееееееееј даваме работнички гоолте води да не тепат 30 разлика нема смисла...

Член од
8 септември 2007
Мислења
335
Поени од реакции
1
ќе кажам само оти тие што беа против Давитков од самиот почеток конечно победија

на промоцијата во Маф-Маф на која беше официјално претставена химната на КК СТРУМИЦА конечно Ајдуците, а пресудни беа и играчите (кои без влакно на јазикот лично му се спротиставија на Давитков) успееја да го сменат тренерот

иако смената се уште не е официјална, но ќе се одржи состанок на управата на која ќе се расправа за смената , а мислам и оти конечно и најјакиот воедно и последниот подржувач на каузата Давитков, градоначалникот ЗОРАН ЗАЕВ ќе гласа за смена, со што ќе заврши "ерата" на Јорданчо Давитков

само да нагласам оти тренерската смена се уште е неофицијална, а иницијатива за негова смена постоеше многу одамна од страна на Љочето и Панајот

Kajgana Shop

На врв Bottom