Фан клуб: Струмица

V

Viktoranius

Гостин
Нов тенер?!?!? Христов што те спопадна ..Ова е чудо од небесата овој прогледа е ..Христов..сега јас би требало да настапам во твој стил..
"Дали си ти нормален..јас верувам во Јоцо ..тој е најдобриот мајмун, на светот..ние го имаме најдобриот тренер, ќе видите вие"..бла бла бла..
Изгубивме Куп титула, и неколку натпревари додека да се доквакаат дека Јоцо е просечен трнер за екипа како што е сега Работнички..ццц
Ама не е се готово, уште може да се исправи грешката..

Ќе биде и нов тренер во скоро време.:wink:

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Озбилно?!?:vozbud:Да не се зафркаваш..од каде тебе такви информации...

Мозеби и се зафкава но не се знае ... МОЗЕБИ ИМА НЕСТО НОВО но Несака да се ОТКРИЕ ... :smir::smir:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Извинете,сите што ја очекувате сите песната од мене на МСН,имам некој вирус и неможам.:(.

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Мозеби и се зафкава но не се знае ... МОЗЕБИ ИМА НЕСТО НОВО но Несака да се ОТКРИЕ ... :smir::smir:
Еј шегаџија е..Де бе кажи..:pos2: :pos2: Мора да се од извори блиски од Заев..Ај доста беше..
Извинете,сите што ја очекувате сите песната од мене на МСН,имам некој вирус и неможам.:(.
Претпоставувам компјутерот има вирус..

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
smena na davidkov

neli e malce komplicirano da se menja trener sred sezona?
mislam deka ako eventualno se rese na takov potek toa treba dase napravi sega za da ima vreme za trenerot dase prilagode.ke ima vreme poradi toa so sakale ili ne prvoto mesto e zavrsena rabota,zgora na toa i feni i strum nema da igraat polufinale.znaci celta mi bese da kazam ako se menja davirkov sega e vistinskiot momet zatoa so vremeto ve kazi

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Не е сред сезона туку е во најважниот дел пред завршницата..Лани истото го направивме..кога дојде Власиос..пак беше после купот..и станавме шампиони..со добар тренер..се е можно..

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Што се случува бе ќе има ли одложување зза дуелот со Фершпед имало 7 души грипосани од вашиот тим ќе се одложе ли дуелот или ќе играте ослабени уште еднаш.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Се слабее со грип? Ќе се разболам одма!

V

Viktoranius

Гостин
atanase;1248455[B напиша:
]neli e malce komplicirano da se menja trener sred sezona?[/B]
mislam deka ako eventualno se rese na takov potek toa treba dase napravi sega za da ima vreme za trenerot dase prilagode.ke ima vreme poradi toa so sakale ili ne prvoto mesto e zavrsena rabota,zgora na toa i feni i strum nema da igraat polufinale.znaci celta mi bese da kazam ako se menja davirkov sega e vistinskiot momet zatoa so vremeto ve kazi
Хехе, вие тоа сакате нели ?

Да останеме со педерот и да не е*ате мајката. Можно е тренерот да се смени во најбрзо време не се знае ништо.

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Утакмицата нема да биде одлозена ке се одигра утре во 19:00 Градски Парк ... :smir:

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Песната за Ајдуците и КК Струмциа е прикачена на официјалниот веб сајт на ајдуци , секој кој има желба да ја слушне нека го посети веб сајтот www.ajduci.org и ке има можност бесплатно да ја преземе.

V

Viktoranius

Гостин
Играјте храбро зелено бели сакаме уште една победа, во еден глас во еден здив, за тебе пее цела Струмица.

Песната е закон многу е добра.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
http://www.basketball.org.mk/novost.asp?id=2003
Еве,и официјално објавиле на КФМ,Струмица бара одложување,зошто од тие 7 5 се првотимци...Но комесарот,не сака да го одложи,вели дека може да има одложување,само ако се договорат 2та клуба.:nesvest:

Super boy

Juventino
Член од
5 јуни 2007
Мислења
478
Поени од реакции
0
Nogo se 7 igrace be:( nie bez Grneto samo i Pupovic nemozevme da pobedime protiv amak DOMA , a sega vo gosti duri bez 7, ke izgubame...samo da ne e nogo razlika...A fersped neveruvam deka ke saka da se odlozi.

Kajgana Shop

На врв Bottom