Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Нов тенер?!?!? Христов што те спопадна ..Ова е чудо од небесата овој прогледа е ..Христов..сега јас би требало да настапам во твој стил..
"Дали си ти нормален..јас верувам во Јоцо ..тој е најдобриот мајмун, на светот..ние го имаме најдобриот тренер, ќе видите вие"..бла бла бла..
Изгубивме Куп титула, и неколку натпревари додека да се доквакаат дека Јоцо е просечен трнер за екипа како што е сега Работнички..ццц
Ама не е се готово, уште може да се исправи грешката..

Ќе биде и нов тренер во скоро време.:wink:

Озбилно?!?:vozbud:Да не се зафркаваш..од каде тебе такви информации...

Мозеби и се зафкава но не се знае ... МОЗЕБИ ИМА НЕСТО НОВО но Несака да се ОТКРИЕ ... :smir::smir:

Извинете,сите што ја очекувате сите песната од мене на МСН,имам некој вирус и неможам.:(.

Мозеби и се зафкава но не се знае ... МОЗЕБИ ИМА НЕСТО НОВО но Несака да се ОТКРИЕ ... :smir::smir:
Еј шегаџија е..Де бе кажи..:pos2: :pos2: Мора да се од извори блиски од Заев..Ај доста беше..
Извинете,сите што ја очекувате сите песната од мене на МСН,имам некој вирус и неможам.:(.
Претпоставувам компјутерот има вирус..

smena na davidkov

neli e malce komplicirano da se menja trener sred sezona?
mislam deka ako eventualno se rese na takov potek toa treba dase napravi sega za da ima vreme za trenerot dase prilagode.ke ima vreme poradi toa so sakale ili ne prvoto mesto e zavrsena rabota,zgora na toa i feni i strum nema da igraat polufinale.znaci celta mi bese da kazam ako se menja davirkov sega e vistinskiot momet zatoa so vremeto ve kazi

Не е сред сезона туку е во најважниот дел пред завршницата..Лани истото го направивме..кога дојде Власиос..пак беше после купот..и станавме шампиони..со добар тренер..се е можно..

Што се случува бе ќе има ли одложување зза дуелот со Фершпед имало 7 души грипосани од вашиот тим ќе се одложе ли дуелот или ќе играте ослабени уште еднаш.

Се слабее со грип? Ќе се разболам одма!

atanase;1248455[B напиша:
]neli e malce komplicirano da se menja trener sred sezona?[/B]
mislam deka ako eventualno se rese na takov potek toa treba dase napravi sega za da ima vreme za trenerot dase prilagode.ke ima vreme poradi toa so sakale ili ne prvoto mesto e zavrsena rabota,zgora na toa i feni i strum nema da igraat polufinale.znaci celta mi bese da kazam ako se menja davirkov sega e vistinskiot momet zatoa so vremeto ve kazi

Хехе, вие тоа сакате нели ?

Да останеме со педерот и да не е*ате мајката. Можно е тренерот да се смени во најбрзо време не се знае ништо.

Утакмицата нема да биде одлозена ке се одигра утре во 19:00 Градски Парк ... :smir:

Песната за Ајдуците и КК Струмциа е прикачена на официјалниот веб сајт на ајдуци , секој кој има желба да ја слушне нека го посети веб сајтот www.ajduci.org и ке има можност бесплатно да ја преземе.

Играјте храбро зелено бели сакаме уште една победа, во еден глас во еден здив, за тебе пее цела Струмица.

Песната е закон многу е добра.

http://www.basketball.org.mk/novost.asp?id=2003
Еве,и официјално објавиле на КФМ,Струмица бара одложување,зошто од тие 7 5 се првотимци...Но комесарот,не сака да го одложи,вели дека може да има одложување,само ако се договорат 2та клуба.:nesvest:

Nogo se 7 igrace be:( nie bez Grneto samo i Pupovic nemozevme da pobedime protiv amak DOMA , a sega vo gosti duri bez 7, ke izgubame...samo da ne e nogo razlika...A fersped neveruvam deka ke saka da se odlozi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom