Фан клуб: Струмица

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Ке има пренос од некоја утакмица ?

Член од
8 февруари 2008
Мислења
585
Поени од реакции
1
ke ima prenos mislam od amak mzt od 6 15 ali ne sum siguren pozdrav

V

Viktoranius

Гостин
Ништо од одлагањето на натпреварот, вечер губиме сигурно.

Еве што пишува во спорт.........

Струмица бараа(т) одлагање

Во доста деликатна ситуација се наоѓа Струмица во пресрет на наредниот натпревар, односно дерби дуелот со Фершпед Работнички, вечерва, во 19 часот, во "Градски парк".

На последниот тренинг Јорданчо Давитков имал на располагање само пет првотимци.

"Тренираа само Соколов, Цветков, Караманолев, Грујиќ и Латовиќ, кој се жали на болки во грбот. Навистина не знаеме на кого можеме да сметаме"- вели тренерот на Струмица.

Поради ова струмичани упатиле и официјален допис до канцеларијата на лигата во која бараат одлагање на овој натпревар за некој друг термин.

Комесарот за натпреварот Димишковски со одговор дека тој нема ингеренции околу евентуално одложување на натпреварот.

"Пропозициите не даваат комесарот да носи таква одлука. Во ваква ситуација, единствена можност е договор меѓу двата клуба"- вели комесарот.

www.sport.com.mk

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
ц ц ц , Значи сите против Струмица ... цела лига мафија се.

B

BoKiLOZAR

Гостин
LOZARI!!!

Vaka kako prvo da vi se pretstavam da ne mislite deka se krijam nesto jas sum Borce Gorgiev od Kavadarci i sum clen na navivackata grupa LOZARI i sakam da vi kazam deka ocajna grupa kaa vas ne sum visol nikogas vo zivoto kako prvo nemate nitu edna pesna vasa a najkrivo od se mi e so prepisuvate od nas (cukanjeto na tapanite ) aj priznajte pred cela makedonija deka e od nas toa a ? isto taka sakam da mu kazam na toj bez zabi sdo bese so se snimal na you tube so izjavuyva deka ce ne cimentiral nas LOZARITE kaa ce sme dojdele u strumica eve mu go mojot mobilen 076-518-032 AKO IMAS NEKOJ PROBLEM NEKA MI SE JAVE KAJ DA SE NAJDIME POZZ DO NEGO I NEKA ODE POSKORO NA ZABNMO OTI LOSO E POSLE POZ

DarkWalker

Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
леле бе овај гледајте го што зборува .... чукањето на тапаните од вас ? хахахаха ... преиспитај се малце бе детенце . Тие тапани може да потврди и YOUNG BOY , незнам дали уште пишува на овој форум , тој е од комитите и пред 2 години го чукаме и тоа во Скопје , тој лично беше со нас на таа утакмица. А вие таа

Слушај ваму и добро знај од кого ви е ???

И многу се јачиш на интернет , дојди во Струмица јави се и така кажи да те видам ...

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Струмица вечер ке победи слушете ми го зборот .. играат само без плејмекерот Богоев .. Иначе на Грне му се родила керка Нека му е здрава жива за многу години .... :smir:

Super boy

Juventino
Член од
5 јуни 2007
Мислења
478
Поени од реакции
0
Vaka kako prvo da vi se pretstavam da ne mislite deka se krijam nesto jas sum Borce Gorgiev od Kavadarci i sum clen na navivackata grupa LOZARI i sakam da vi kazam deka ocajna grupa kaa vas ne sum visol nikogas vo zivoto kako prvo nemate nitu edna pesna vasa a najkrivo od se mi e so prepisuvate od nas (cukanjeto na tapanite ) aj priznajte pred cela makedonija deka e od nas toa a ? isto taka sakam da mu kazam na toj bez zabi sdo bese so se snimal na you tube so izjavuyva deka ce ne cimentiral nas LOZARITE kaa ce sme dojdele u strumica eve mu go mojot mobilen 076-518-032 AKO IMAS NEKOJ PROBLEM NEKA MI SE JAVE KAJ DA SE NAJDIME POZZ DO NEGO I NEKA ODE POSKORO NA ZABNMO OTI LOSO E POSLE POZ
Ti si lud be decko!!! Abe se sto peete e od nas kopirano! Aj kazi mi za prvata utakmica vo Kavadarci kolku lozari bevte i sto peevte togas!?!?! samo feni feni vikavte drugo nisto...:tapp: A i toa cukanje na tapanite kako moze od vas da e zemeno be , koga i lani , koga ve nemase vas na tribini nie istoto toa cukanje go imavme...

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Ова се повеќе личи на некоја страница од лични контакти..гледам и телефони почнавте да оставате...Што е следно средба со црвена ружа како знак на распознавање..
Инаку вечер ќе биде тешко ама сепак сум оптимист дека ќе успееме да победиме..

Super boy

Juventino
Член од
5 јуни 2007
Мислења
478
Поени од реакции
0
Ова се повеќе личи на некоја страница од лични контакти..гледам и телефони почнавте да оставате...Што е следно средба со црвена ружа како знак на распознавање..
Инаку вечер ќе биде тешко ама сепак сум оптимист дека ќе успееме да победиме..

Kazi koj potocno nema da igraat vecer?? kolko bolni ima so nema sansi da vlezat u igra??

B

BoKiLOZAR

Гостин
Slusajte be ajduci

Slusajte vamu da vi kazam i ti so si moderator magnus ili kako si voa e za tebe odi vidi go voa i polse prasaj me zosto ostavam telefonski bropj aj neka mi se jave ete mu sansa da me betonira ili kako kaza tamu ete mu sana neka kaze kade saka da se najdime i neka me betonira ako sakate prijatelstvo treba da se iskaze na ubav nacin nogu jasno deka ce ima malce navredi razlicni navivacki grupi sme ama via a preteruvate rabiotata i posle da ne vikate zsoto vregate zsoto vaka zosto naka i kazite mu na tia da si gi nbaprave zabite mu smrde zdivot preku ekran de samo odi vidi go klipot i imam eden predlog za vas ako ste zaintersirani kazite slobodno pozz

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Незнам точно кој нема да игра..ама знам оти на Јоцо..таа утакмица му е да се биде или не..без разлика што пишуваат во весниците..Така поарно му е смисли екстра тактика..наместо пензионерската зона..

DarkWalker

Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Slusajte vamu da vi kazam i ti so si moderator magnus ili kako si voa e za tebe odi vidi go voa i polse prasaj me zosto ostavam telefonski bropj aj neka mi se jave ete mu sansa da me betonira ili kako kaza tamu ete mu sana neka kaze kade saka da se najdime i neka me betonira ako sakate prijatelstvo treba da se iskaze na ubav nacin nogu jasno deka ce ima malce navredi razlicni navivacki grupi sme ama via a preteruvate rabiotata i posle da ne vikate zsoto vregate zsoto vaka zosto naka i kazite mu na tia da si gi nbaprave zabite mu smrde zdivot preku ekran de samo odi vidi go klipot i imam eden predlog za vas ako ste zaintersirani kazite slobodno pozz
Дете ај оди пишувај си на ФАН КЛУБ ФЕНИ и не замарај тука ...

Вечер ке биде тешка утакмица , незнам зошто не ги дават пренос , тоа мислам дека е дербито на колото ...

Kajgana Shop

На врв Bottom