- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.615
- Поени од реакции
- 14.488
Ова не е истиот Реал од пред некој месец. Како да гледам друг тим. Сите сте против Бензема, да и јас сум дека е катастрофа, ама нешто друго не е во ред во тимов. Озил е катастрофа последниве натпревари, со Гетафе се извади со голот, сега со асистенцијата, ама пак не е тој Озил кој ја контролираше и разигруваше цела игра на Реал. Чаби и Лас се очајни, една, баш ниедна акција на Виљареал не ја прекинаа, тотално ни ја превземаа средината, одбранава е катастрофа а голем удел во тоа има и што двоецот пред нив игра катастрофа и им остава премногу простор на Виљареал. Во право беше Апидрон, а и јас реков дека Рамос требаше да стартува пред Албиол. Каде е тој Реал од претходните неколку месеци, кога на Бернабе за некој од тимовите премија беше да упати удар, а камо ли пак да постигне гол, сега Виљареал на шала ни даде два гола. Разбирам дека бевме во негатива, не е секогаш возможно на Бернабе да водиме, ама ме нервира тоа што и покрај негативата не покажавме никаква иницијатива, немавме никаква игра, како Виљареал да требаше да брка резултат, а не Реал. Во второ, Лас веднаш надвор, и така повеќе смета на теренот него ли што придонесува, на негово Кедира, а баш ме интересира на чие место ќе влезе Кака.
Најмногу ми се допадна реакцијата на Роналдо, "vamos", при постигнувањето на вториот гол, онака од срце кажано.
Најмногу ми се допадна реакцијата на Роналдо, "vamos", при постигнувањето на вториот гол, онака од срце кажано.