Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
Ова не е истиот Реал од пред некој месец. Како да гледам друг тим. Сите сте против Бензема, да и јас сум дека е катастрофа, ама нешто друго не е во ред во тимов. Озил е катастрофа последниве натпревари, со Гетафе се извади со голот, сега со асистенцијата, ама пак не е тој Озил кој ја контролираше и разигруваше цела игра на Реал. Чаби и Лас се очајни, една, баш ниедна акција на Виљареал не ја прекинаа, тотално ни ја превземаа средината, одбранава е катастрофа а голем удел во тоа има и што двоецот пред нив игра катастрофа и им остава премногу простор на Виљареал. Во право беше Апидрон, а и јас реков дека Рамос требаше да стартува пред Албиол. Каде е тој Реал од претходните неколку месеци, кога на Бернабе за некој од тимовите премија беше да упати удар, а камо ли пак да постигне гол, сега Виљареал на шала ни даде два гола. Разбирам дека бевме во негатива, не е секогаш возможно на Бернабе да водиме, ама ме нервира тоа што и покрај негативата не покажавме никаква иницијатива, немавме никаква игра, како Виљареал да требаше да брка резултат, а не Реал. Во второ, Лас веднаш надвор, и така повеќе смета на теренот него ли што придонесува, на негово Кедира, а баш ме интересира на чие место ќе влезе Кака.

Најмногу ми се допадна реакцијата на Роналдо, "vamos", при постигнувањето на вториот гол, онака од срце кажано.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Мене ми е познат овој Реал а и на свите други мислим. До лани игравме вака, целта ни беше да дадеме гол повеќе, зошто одбраната швајцарско сирење ни беше. Само ме чуди што почнавме добро сезонава, ретко кога како што викаш ти имаа шанса противниците за шут кон гол, а не пак гол да ни дадат...а последниве утакмици ни даваат голови како од шала. Треба Мурињо да ги стегне малку, премногу се опуштија.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
боље сеа да падне формата и да се дига до фебруари него ли ко др години.

В

Вори

Гостин
Бензема е камен,ама све мислам дека тој ќе ја реши утакмицава.

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Направете му црква и славете го, пошто само он игра за тимот.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
150 милиони вредното дуо. :vozbud:

*толку ли беа ?

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Минатата година,последниот гол Кака го даде во 82 минута....Со Сарагоса...Сепак,пак златната 82!

Mason_Petrarka

Servant of Morgoth
Член од
19 декември 2009
Мислења
157
Поени од реакции
23
вака така пак гол против виљареал од 3 одиграни 3 гола... :D

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ненене не се тера вака,со Албиол во одбрана Рамос не знае каде да игра,Ласс тотален промашај,Бензема веќе готово се удирам со глата в ѕид кога го гледам.Добро ќе биде ако не нешто друго Кака да биде 50% од маестрото КР7 и на коњ сме.Секако освен 3 бода ми беше важна за инат од овие жолтициве кои пукнаа од криво а и Мур супер им појде пред клупата.:vozbud:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640

Да не прочитам веќе лош збор за Кака дека нема да се врати во форма! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom