Фан клуб: Работнички

Член од
28 февруари 2012
Мислења
8
Поени од реакции
4
Кој ќе се смее бе? Кој тим е Торус? Што има?Историја?Трофеи?Купови?Во БИБЛ се посраа на првите натпревари..
Ај шетај сега не е темата за Торус.
Јас ќе се смеам, види ја моменталната табела и ќе сфатиш кој е Торус, а за историја и за трофеи не реков ништо...

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.991
Поени од реакции
1.272
Јас ќе се смеам, види ја моменталната табела и ќе сфатиш кој е Торус, а за историја и за трофеи не реков ништо...
Се виде кој е Торус во Библ лигата, уште многу фурни леб треба да јадат.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.355
Поени од реакции
5.424
Според мене добро изигравте денес, сепак имавте само 6 играчи на располагање, цела утакмица ја изигравте со нив, зато и разликата кажува се...

ЦПБ прво полувреме навивањето беше слабо барем од она што се слушаше на ТВ, додека во вториот дел беше далеку подобро...

Ме интересира што стана со другите играчи ???
Хаџубулиќ е повреден...
А другите и тие се повредени или го напуштија клубот ??

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Според мене добро изигравте денес, сепак имавте само 6 играчи на располагање, цела утакмица ја изигравте со нив, зато и разликата кажува се...

ЦПБ прво полувреме навивањето беше слабо барем од она што се слушаше на ТВ, додека во вториот дел беше далеку подобро...

Ме интересира што стана со другите играчи ???
Хаџубулиќ е повреден...
А другите и тие се повредени или го напуштија клубот ??
Кои други?
Брендон Кол,Калан,Ќељавкото,Димета?Си отидоа...Мираковски повреден од почеток уште,Хаџи сега..другите горе-доле тука се..

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
Силување,како на терен,така и на трибини ;)

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Да бе, нека испадне у втора лига и нека пишат "Работнички засилен со Кол се враќа во прва"

Kajgana Shop

На врв Bottom