Фан клуб: Работнички

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Дознаваме и дека идејата за ренесансата на Работнички, дошла од високи членови на владејачката партија, вљубеници во спортот кои и лично се ангажирале за реализација на новиот план.
-
Аман бе, и МЗТ и Работнички... o_O

Член од
17 август 2011
Мислења
10.333
Поени од реакции
18.408
Аман бе, и МЗТ и Работнички... o_O
де се нажаливте,дека до сеа супер беше работнички па ке го уништат вмровциве:facepalm: Од кој сака нека е помошта,на мзт да не му фали нешто сеа..

Член од
29 ноември 2011
Мислења
123
Поени од реакции
81
Уште подобро за Македонската кошарка, ќе има појаки екипи а сигурно и ќе се зголеми квалитетот на лигата. Потребни се вакви вложувања за доброто на спортот ...

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.991
Поени од реакции
1.272
Pogledni ubavo, prvo Vardar pa Mzt pa sea i Rabotnicki go dopiraat dnoto pa doagjaat spasiteli posle, ima nesto tuka
Се радувам на секој политичар што вложува пари во спортот без разлика од која партија е, подобро парите во спортот (па макар било перење и во некој џеб), отколку само во некој џеб.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Се радувам на секој политичар што вложува пари во спортот без разлика од која партија е, подобро парите во спортот (па макар било перење и во некој џеб), отколку само во некој џеб.
Toa e ubavo no zosto prvo gi dovedoa do toj stepen pa posle da d se pravat spasiteli , se nadevam deka nema da se slucuvaat ponatamu vakvi raboti

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.134
Поени од реакции
46.145
Нека се порадуваат Торус уште сезонава, толку им беше рокот на траење горе, од наредна сезона Работнички се враќа онаму каде што припаѓа.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Ќе видиме кој ке се смее на крај...
Кој ќе се смее бе? Кој тим е Торус? Што има?Историја?Трофеи?Купови?Во БИБЛ се посраа на првите натпревари..
Ај шетај сега не е темата за Торус.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Еден другар од ЦПБ ми кажа дека коки се испокарал со воџите и дека сите ги избацил.Сакал некој негови луѓе да се главни или што ти ја знам,.Ми вика Коки си ја праел групата ко негова лична да е(му ја завикале групата Коки бојс),и многу од старите членови се изнервирале и го бојкотираат.Го прашав дали ќе доаѓаат кај нас ама вика дека незнае колку и кој луѓе ќе иделе на дерби.Имате нешто инфо за ова или..?

Член од
7 декември 2011
Мислења
53
Поени од реакции
55
Еден другар од ЦПБ ми кажа дека коки се испокарал со воџите и дека сите ги избацил.Сакал некој негови луѓе да се главни или што ти ја знам,.Ми вика Коки си ја праел групата ко негова лична да е(му ја завикале групата Коки бојс),и многу од старите членови се изнервирале и го бојкотираат.Го прашав дали ќе доаѓаат кај нас ама вика дека незнае колку и кој луѓе ќе иделе на дерби.Имате нешто инфо за ова или..?
Tocno e,osven toa za koki deka navodno mesti svoi luge.Inace stara e prikaznava,ne e od sega,centar ne ide veke na tribina podolgo vreme i nekoi od postarite clenovi.Celo vreme sedea na A tribina,ama od natprevarot so Zvezda koga se desi tepackata na taa A tribina pomegu centar i koki veke ne idat na Rabotnicki.Mozese da se zabelezi i na poslednoto derbi vo park koga na A tribina nemase navivaci tuku babi i dedovci.Ne gi bojkotiraat samo cpb tuku i rabotnicki.Podolgo vreme se vodi nekoja tivka borba vnatre vo cpb,uste od minatata godina koga po pat nakaj aerodrom se stepaa od gorce i centar.Taka da bojkotot prodolzuva i sigurno nema da se pojavat i utre centar i ostatokot sto bojkotiraat.

jamaica cpb

iarba
Член од
16 декември 2008
Мислења
172
Поени од реакции
51
Tocno e,osven toa za koki deka navodno mesti svoi luge.Inace stara e prikaznava,ne e od sega,centar ne ide veke na tribina podolgo vreme i nekoi od postarite clenovi.Celo vreme sedea na A tribina,ama od natprevarot so Zvezda koga se desi tepackata na taa A tribina pomegu centar i koki veke ne idat na Rabotnicki.Mozese da se zabelezi i na poslednoto derbi vo park koga na A tribina nemase navivaci tuku babi i dedovci.Ne gi bojkotiraat samo cpb tuku i rabotnicki.Podolgo vreme se vodi nekoja tivka borba vnatre vo cpb,uste od minatata godina koga po pat nakaj aerodrom se stepaa od gorce i centar.Taka da bojkotot prodolzuva i sigurno nema da se pojavat i utre centar i ostatokot sto bojkotiraat.

што е точно многу ме интересира =)))) не беа тепани центар за накај аеродром тоа е прво што вие не сте информирани, второ со црвена ѕвезда не беа тепани центар пак само еден член беше удрен поради Х причини што многу луѓе од цпб ги знаат =)))) иначе центар уште иде на утакмици и се знае А трибина не е за навивачи туку неутрална =)))

Kajgana Shop

На врв Bottom