ЗА МАКЕДОНСКА ЛИГА НИ ТРЕБА СТРАНСКИ СУДИЈА !abe strumiks neka ima silna liga .. site da se pojacat da bide interesno
ama tiiiiii mocanite sudiiiiiiiiiiii dzabe e se oni ke rasipat ......... SEEEEE
saa bas videx na a1 dareto ka ga udri topkata u prekovic i sudiite sudii napad za nas a posle se predomisliii vide go amir i ................. NAPAD ZA FENI
Е сега да знаеш што би ти релицирал на тоа ама ајде нека остане за 2-3 недели....Значи се исполни тоа што ми го кажа Грне дека се би дал за да игра со Мираковски.
Кој знае....abe onaka lupnav za nigerot.......koj znae sto kje mu tekne na sterjo ........
Работнички сигурно ќе донесе добар играч под кош. многу беа пасивни на домашниот пазар, така да за очекување е да донесат добар центар, само не би се согласил дека тоа би било црнец, мое мислење е дека ќе биде или србин или со помош на неговата поранешна екипа некој играч од Бугарија. инаку кога веќе ги спомна бековските позиции го спомна Филиповиќ. не ми е јасно што бара таков играч кај Марин во екипа, обично нема промшено засилување он, а за Зивче го ценам како играч само мислам дека не му е до кошарка на момакот, единствена светла партија му беше лани во првото коло против МЗТ кај нас кога даде 30 поена, и последната утакмица во Битола од плеј-офот кога имаше 8 погодени тројки, сите други му беа под просечни со оглед на тоа дека дојде како засилување од Србија (имаше одлични настапи и со таа репрезентација)slab e rabotnicki pod kos....majmunot ne e ona sto bese , trajkovski ne e nisto posebno a ne zabelezuvam nekakov napredok kaj nego.....neso mi vika deka kje zemete nekoj opasen niger ama nedaj boze toa da se desi.....od visokite makedonci vo stranstvo gi imame avramovski i tose gecevski, znaci samo sinisa moze da go zemete ama neso vikaa strumicani deka so niv pregovaral.....od janevski ne ocekuvam mnogu poso negovata konstitucija ne mi vleva nadez....
od druga strana pak na bekovskite pozicii ste odlicni....kjebapot,grne,ognen,filipovic,
karakolev.....zivcevic na trojka, sosema prosecen, nisto posebno.......
od strancite vi zavisat mnogu raboti, 3-ka i 4-ka vi se potrebni.......