Famous Last W
I LoV3 YoU..
- Член од
- 24 август 2007
- Мислења
- 1.515
- Поени од реакции
- 5
Ќе зима Фершпед појачание оваа сезона ??
Не биди смешен ...Фершпед Работнички беше шампион .. крај за него веке нема никогаш повторување овие години назад беше фершпед од сега натаму нема шашнси .....
хехехе .... Фершпед пак ке се врати да земе 5 , 6 титули...Не биди смешен ...
Штерио изиграва „ леј лоу “ ..
Ке си играат другиве тимови играчки уште година две, па после Работнички пак се враќа на сцена за уште 5,6 титули да си земе...
Работнички е клуб каков што нема да има ниту еден друг град во Македонија.. и тоа да ви биде сосема јасно и гласно во вашите погледи кон Мак-Баскетот.
Пријатно :helou:
Де бе не се бајни.... Штерјо ак сака уште утре ќе напраа тим...хехехе .... Фершпед пак ке се врати да земе 5 , 6 титули...
нема шанси друже ..
сега и е шансата на струмица и фени да зимаат титули повеке на струмица... ...D:D:
Ти кретен си или се правиш???Можеби има голема традиција и историја како што нема никој клуб во Македонија, уствари нема тим со голема историја како Работнички, ама тоа што нема навивачи и нема да има никопјат атмосфера како што има во Струмица тоа е ФАКТ !
Ти бате од кај беше??дај не трескај жити сеdosta be so tie navivaci vise ,jes da se golem faktor,gi cenam lugeto se posvetuvaat kon klubovite,ama igracite ja dobivaat u makedonija igrata be ne navivacite.navivacite mozat samo da ja prekinat utakmicata i tolku.da bea navivacka grupa ko grobari pa cela sala da ja otkupat 3000 dusi da skandiraat celo vreme so najjaka koreografija e toa e drugo...e samo taka partizan go dobi panatinikos poglednete inserti 40 min site ama bukvalno site na noze,a navijacite svaka im cast,ne prestanaa.i u makedonija ima navivacki grupi dobri,ne vikam ne,ama kolku se maksimum 400 dusi i da se poveke kaj kje se smesatat i protiv koja ekipa kje vikaat?