Фан клуб: Работнички

Член од
6 мај 2010
Мислења
189
Поени од реакции
15
pizdo ne kazuvaj za vetuvanja koga vi vetivme i dadovme 300 kolku dojdovte znaes ili imas amnezija 157.
odsekogas sme prema vas fer igrale eve nie sme vo prednost i pravime da dojdete vo aerodrom,a da bevte vie ke izigravte najpederski kako i sekogas i nemase da dozvolite da dojdeme.
ako ne ste pederi so pederski potezi sto ja namaluvate tribinata so pleksiklas ??????

--- надополнето ---

vie ste najaktivni ne znaete vise za koj navivate ednas za vardar,ednas za makedonija ednas za gjorce posle centarski picki pa zaedno so niv naivate kaj vas e ona znaes kako kaj CIGANITE SO SITE SME SAMO DA NE VIDITE POZDRAV

Член од
20 јануари 2011
Мислења
153
Поени од реакции
17
pizdo ne kazuvaj za vetuvanja koga vi vetivme i dadovme 300 kolku dojdovte znaes ili imas amnezija 157.
odsekogas sme prema vas fer igrale eve nie sme vo prednost i pravime da dojdete vo aerodrom,a da bevte vie ke izigravte najpederski kako i sekogas i nemase da dozvolite da dojdeme.
ako ne ste pederi so pederski potezi sto ja namaluvate tribinata so pleksiklas ??????

--- надополнето ---

vie ste najaktivni ne znaete vise za koj navivate ednas za vardar,ednas za makedonija ednas za gjorce posle centarski picki pa zaedno so niv naivate kaj vas e ona znaes kako kaj CIGANITE SO SITE SME SAMO DA NE VIDITE POZDRAV
prvo tribinata e namalena od tie pricini sto vie ste pederi i sekogas davata 200-300 karti so ne ni dadate poveke be pizdi edni togas i nie iame pravo da ve ogranciime be... kako za denes derbivo da ni dadevte 600 karti 600 ke dojdevme... znaes kolku luge baraa karti vrtea telefoni eve ja licno ne dojdov do karta jbg toa e zoso ste dale samo 300 zatoa i nie na vas ke vi kratime tribina zoso koga vie ke ni dadete 500-600 karti togas i nie ke vi dozvolime tolku da bidete kaj nas u sala !

@ MONKEY @

ultras
Член од
12 декември 2007
Мислења
280
Поени од реакции
153
Пренос од натпреваров има негде или не ?

Член од
9 август 2010
Мислења
105
Поени од реакции
27
Бојси Грмат на моменти .... БРАВО со оглед на тоа дека ФА се 3-4 пати повеке

Член од
6 мај 2010
Мислења
189
Поени од реакции
15
ALO DOBIVTE 300 DOJDOVTE 157

prvo tribinata e namalena od tie pricini sto vie ste pederi i sekogas davata 200-300 karti so ne ni dadate poveke be pizdi edni togas i nie iame pravo da ve ogranciime be... kako za denes derbivo da ni dadevte 600 karti 600 ke dojdevme... znaes kolku luge baraa karti vrtea telefoni eve ja licno ne dojdov do karta jbg toa e zoso ste dale samo 300 zatoa i nie na vas ke vi kratime tribina zoso koga vie ke ni dadete 500-600 karti togas i nie ke vi dozvolime tolku da bidete kaj nas u sala !
NE SI BIL NA TAA ILI IMAS AMNEZIJA SEGA OVAA SEZONA VE IMA DEKA MALCE EUFORIJA VE NOSI KOGA KE VE SNEMA TOGAS KE BIDE NAJSLATKOTO SEGA OVA E KURTASAK.
HEHEHEHE TI IMAS PRAVO DA ME OGRANICIS BRAVO ZA TEBE I TVOJOT NAVIVACKI KODEKS.
TRIBINATA JE IMATE SKRATENO PRED 3 KOGA SE DESI INVAZIJA A VIE NE NAVIVAVTE BIDEJKI KES NEMAVTE ZEMENO OD UPRAVA PA DEMEK NEKOJ BOJKOT.
BRAVO ZA VAS VIKAS DENES I 600 KE VE IMASE PA MISLAM DEKA SEGA KAKO STO GLEDAM NEGDE 1000 STE

--- надополнето ---

BRAVO ZA TEBE ZNACI 300 BOYSI A FA 3-4 POVEKE NEGDE 1200 GI IMA PA KE GI IMA KOGA CPB VO PARK KE BIDAT VOLKU JAS KE IDAM ZA ODBOJKA DA NAVIVAM

--- надополнето ---

MARKO TVOIVE NEMCI SE ILI NIE SME GLUVI DA NE GRMAT JAKO BRAVO I SAMO " PESNI NEMAAT PESNICKI OOOOOOOOOO MOJ RABOTNICKI :))))
KE NEMAAT BIDEJKI ODVAJ SE SOBRAVME SE GLEDA KOJ FACI VI SE NA TRIBINA GJORCEVCI ZA DA GO BRANAT KOMANDANTOT PA NELI E JAK MNOGU STO NE DOJDE PREDHODNICA:))))ILI PAMPERS NEMA VO NEDELA:
BRAVO ZA CPB KOI FACI IM JA VODAT GRUPATA NO COMENT :))))
MI KOCI A2 KOGA KE GI PRIKAZAT :))))

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
CPB грмат во 3/4 ,како дома да се.Комплексите...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.135
Поени од реакции
46.151
Не верувам дека и по овој пораз Србиновски ќе остане на клупата, дебакл со Фени дома, сега со МЗТ, жалам, али не заслужува повеќе да седи на клупата на најтрофејниот македонски кошаркарски клуб.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ебате кошарката, 10 минути стојат, 1 играт

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Syn, заборави да го напоменеш и поразот во Градски Парк од Торус... мислам дека со овој денеска, ќе бидат три во серија, ако грешам нека ме исправи некој да не тражам сега...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.135
Поени од реакции
46.151
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.430
Ве потопија...
И после овој пораз Србиновски си оди 100 посто.
И браво за ЦПБ. Бајаги напреднале. Лани они ве уништија на ваш паркет, кога МЗТ играше како домаќин. Оваа година ЦПБ одилчно се преставуваат. Три песни си тераат цел меч, али грмат цело време. Во последнава четвртина само они се слушаат.

Член од
6 мај 2010
Мислења
189
Поени од реакции
15
^^ А, ти не си на дерби?
ne sum pred sekoja utakmica vo stanica sedam i gledam me sobiraat prasaj gi zosto ne znam ni samiot.

--- надополнето ---

CPB грмат во 3/4 ,како дома да се.Комплексите...
leleele raceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cela salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

--- надополнето ---

i koj ne skoka toj e peder :))))))

--- надополнето ---

^^ А, ти не си на дерби?
i plus strav od 10-60 ke zaboravev mi zabranija da idam:)

Kajgana Shop

На врв Bottom