Фан клуб: Работнички

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
NE ZALETE NE PLCETE I VIE EDEN DEN KE POBEDITE AKO KOGA KE POBEDITE GOSPOED ZNAE KUR PUSET !!!

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
ne mesam politika samo kazuvam deka sea vie uzivate imunitet od strana na vasiot gazda koj sto e partiski opredelen i mn lesno prai so saka....ako ne e taka objansi mi kako na prvoto derbi 2ta vasi clenovi sto bea simnati od tribina vasiot semoken gazda so 1 telefonski povik gi vrati na tribina ?
Исто како што вашиот командант ве собра 2000 :)

Член од
21 ноември 2010
Мислења
127
Поени од реакции
23
pa pak ke te pozdravam so taa pesna zoso nikogas nema da poletate :D imate 0 da te podsetam :D da de sea ja naednas ne sum ti dostoen ti bese toj opasniot po stanici taka i nadenas si intelekt pffff mali aj ne replirciraj vise idi na niva pozz

Ej aj zavrsi osnovno, nauci da pisuvas pa pisuvaj komentari tuka.....

Член од
20 јануари 2011
Мислења
153
Поени од реакции
17
pa pak ke te pozdravam so taa pesna zoso nikogas nema da poletate :D imate 0 da te podsetam :D da de sea ja naednas ne sum ti dostoen ti bese toj opasniot po stanici taka i nadenas si intelekt pffff mali aj ne replirciraj vise idi na niva pozz

jas sum na moj fan klub nz vie so barate tuka aj ebi si majkata :D

M

marko 1996

Гостин

Прв пат пиша на темава те пратам, памтам првиот пост ти беше у стил ја не сум определен у навијачка група. Сеа почињаш безвезе муабети не ти е срам така фолирање? Толку ли си беден? Барем кажи Фемили сум да идам на утакмици и све , не јадеме живи луѓе ние.

Член од
21 ноември 2010
Мислења
127
Поени од реакции
23
Ne sum family! Ama pojse gi podrzuvam fa pojse mi se svigaat, kako sekoj normalen covek si imam svoi simpatii kon nekogo.... Ako sakas ke ti pratam slika od mene pa baraj me po sliki na tribina....
I pomalce pcuenje sakav da mu kazam na cpb 1060 zatoa so furumov e za razmenuvanje mislenja i informacii a ne za prepucavanje... Aj pozz

--- надополнето ---

jas sum na moj fan klub nz vie so barate tuka aj ebi si majkata :D
I dali vide u nekoj moj post da te opcujam? Ne pcuj glupaku nemas li neso popametno da kazes?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.197
Поени од реакции
46.437
Сеа на мсн ми спомнаа дека Марин се враќа во Работнички, одлично е ова за тимов, т.е., ова е и она што требаше, топоини ...

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
Сеа на мсн ми спомнаа дека Марин се враќа во Работнички, одлично е ова за тимов, т.е., ова е и она што требаше, топоини ...
vesel i marin 2cata pomosni treneri , ke trgnat rabotite na podobro 100 %

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.197
Поени од реакции
46.437
Во моментов, со тој кадар на клупата ако не забегуваме од моментот реалност, максимумот е финале, сепак, Фени сега за сега се скалило над останатите ( нема потреба за објаснување зашто е тоа така ).
Но да, во право си, со ваков однос од управата и начин на работа сакал некој или не, сеедно, нештата во иднина и те како ќе тргнат кон подобро, само нека се продолжи со истото темпо и бројот 14 веќе нема да биде синоним за КК Работнички. :wink:

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
Во моментов, со тој кадар на клупата ако не забегуваме од моментот реалност, максимумот е финале, сепак, Фени сега за сега се скалило над останатите ( нема потреба за објаснување зашто е тоа така ).
Но да, во право си, со ваков однос од управата и начин на работа сакал некој или не, сеедно, нештата во иднина и те како ќе тргнат кон подобро, само нека се продолжи со истото темпо и бројот 14 веќе нема да биде синоним за КК Работнички. :wink:
sekako , feni e prejak ... pre pre prejak , imaat odvrzani race trenerite , da dovedat bilo koj igrac ,,,, bez razlika na cena (dobro do kaj 3 4k eura mesecno nema problem) i so takov kadar na igraci , nema sansi da gi dobieme , megutoa so vakva ljubov i navivanje kako so pokazavme denes ,,, feni bar ke padne u gradski park ;) kako i da e glavite gore ... sepak nie sme tie so tradicija ... EDINSTVENI

viola

FORZA VIOLA
Член од
3 февруари 2008
Мислења
485
Поени од реакции
11
Gospod ne vi pomaga vas.. NE POSTOITEEEE NE POSTOITEEEEE.. koa sakame kako sakame ve sljakame:tapp:

F.A

Член од
20 јануари 2011
Мислења
153
Поени од реакции
17
Ne sum family! Ama pojse gi podrzuvam fa pojse mi se svigaat, kako sekoj normalen covek si imam svoi simpatii kon nekogo.... Ako sakas ke ti pratam slika od mene pa baraj me po sliki na tribina....
I pomalce pcuenje sakav da mu kazam na cpb 1060 zatoa so furumov e za razmenuvanje mislenja i informacii a ne za prepucavanje... Aj pozz

--- надополнето ---

I dali vide u nekoj moj post da te opcujam? Ne pcuj glupaku nemas li neso popametno da kazes?
pa ke pcujam preku kur mi e vise od vas umarate se fakate za najmali sitnici i go potite za gluposti sto sum vi ja kriv sto si imate kompleksi i umarate na nas forum. A TI SI VIDEL JA DA UMARAM KAJ VAS NA FAN KLUB KAKO DA SUM OPSEDNAT SO VAS KAKO STO STE VIE NA NASIOV FAN KLUB ????

--- надополнето ---

i vie se prepucavate so nas vie ne razmenuvate mislenja ! znaci pak ste vie tie sto ste opsednati so nas tolku mn !

--- надополнето ---

NE ZALETE NE PLCETE I VIE EDEN DEN KE POBEDITE AKO KOGA KE POBEDITE GOSPOED ZNAE KUR PUSET !!!
gospod znae koga vie titula ke zemete :pos2: i ke zalite cel zivot vie zoso nikogas nema da zemete hihihihihih

Kajgana Shop

На врв Bottom