Фан клуб: Работнички

Член од
20 јануари 2011
Мислења
153
Поени од реакции
17
NE SI BIL NA TAA ILI IMAS AMNEZIJA SEGA OVAA SEZONA VE IMA DEKA MALCE EUFORIJA VE NOSI KOGA KE VE SNEMA TOGAS KE BIDE NAJSLATKOTO SEGA OVA E KURTASAK.
HEHEHEHE TI IMAS PRAVO DA ME OGRANICIS BRAVO ZA TEBE I TVOJOT NAVIVACKI KODEKS.
TRIBINATA JE IMATE SKRATENO PRED 3 KOGA SE DESI INVAZIJA A VIE NE NAVIVAVTE BIDEJKI KES NEMAVTE ZEMENO OD UPRAVA PA DEMEK NEKOJ BOJKOT.
BRAVO ZA VAS VIKAS DENES I 600 KE VE IMASE PA MISLAM DEKA SEGA KAKO STO GLEDAM NEGDE 1000 STE

--- надополнето ---

BRAVO ZA TEBE ZNACI 300 BOYSI A FA 3-4 POVEKE NEGDE 1200 GI IMA PA KE GI IMA KOGA CPB VO PARK KE BIDAT VOLKU JAS KE IDAM ZA ODBOJKA DA NAVIVAM

--- надополнето ---

MARKO TVOIVE NEMCI SE ILI NIE SME GLUVI DA NE GRMAT JAKO BRAVO I SAMO " PESNI NEMAAT PESNICKI OOOOOOOOOO MOJ RABOTNICKI :))))
KE NEMAAT BIDEJKI ODVAJ SE SOBRAVME SE GLEDA KOJ FACI VI SE NA TRIBINA GJORCEVCI ZA DA GO BRANAT KOMANDANTOT PA NELI E JAK MNOGU STO NE DOJDE PREDHODNICA:))))ILI PAMPERS NEMA VO NEDELA:
BRAVO ZA CPB KOI FACI IM JA VODAT GRUPATA NO COMENT :))))
MI KOCI A2 KOGA KE GI PRIKAZAT :))))
dokaz za tebe i sram e so tvojot klub igra na domasen teren a ti si doma i mi repliciras mene cccc ja molev gospod karta da najdam da bidam na tribina a ti pri moznost mn polesno da dojdes do karta ne si otisol sedis doma ko pice nekoe BRUKO NE MI PISUVAJ NE SI MI DOSTOEN !

--- надополнето ---

ne sum pred sekoja utakmica vo stanica sedam i gledam me sobiraat prasaj gi zosto ne znam ni samiot.

--- надополнето ---

leleele raceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cela salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

--- надополнето ---

i koj ne skoka toj e peder :))))))

--- надополнето ---

i plus strav od 10-60 ke zaboravev mi zabranija da idam:)
DOSTA BE DETISTE EDNO U STANICA SI KOPUK EDEN TIE FILMOVI NA DECATA U MAALO PRAVI IM GI ! IMAS 15 GODINI I ZIVEES U FILM GO SOBIRALE U STANICA PAHAHAHA U STANICA I KOMPUJUTER TI DAVAAT A ? CIM TE SOBIRAAT PRED SKEOJA UTKMICA EVE SEA TREBAS DA SI VO STANICA hahahah MIZERNO MALO DETENCE NE MI PISUVAJ VISE ZITI MAJKA !

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.135
Поени од реакции
46.152
Разликата помеѓу Работнички и остала багра конкуренти за титулата е тренерското место, Србо начисто се губи, ме мрзи да објаснувам што, како, зашто, а и неам време моментално, едноставно кој глеа кошарка подолго време многу лесно ќе ги уочи неговите грешки и воопшто многу лесно ќе уочи во кој сегмент овој тим на Работнички е убедливо најслаб.

Управата многу добро треба да размисли кого ќе доведе на неговото место, не е само да се смени тренер и толку ... У секој случај, промена е неопходна, ко што е и неопходно тој потег да биде добро изанализиран и одлуката да падне на име кое ќе гарантира прогрес и само прогрес, потребната основа за такво нешто Работнички ја има.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.430
Разликата помеѓу Работнички и остала багра конкуренти за титулата е тренерското место, Србо начисто се губи, ме мрзи да објаснувам што, како, зашто, а и неам време моментално, едноставно кој глеа кошарка подолго време многу лесно ќе ги уочи неговите грешки и воопшто многу лесно ќе уочи во кој сегмент овој тим на Работнички е убедливо најслаб.

Управата многу добро треба да размисли кого ќе доведе на неговото место, не е само да се смени тренер и толку ... У секој случај, промена е неопходна, ко што е и неопходно тој потег да биде добро изанализиран и одлуката да падне на име кое ќе гарантира прогрес и само прогрес, потребната основа за такво нешто Работнички ја има.
Готов е Србо веќе, очекувајте го Марин наскоро :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.430
ti da ne si gluv slu4anjo ne gledas deka pod kamera se cpb inace grmat na kurov gi potopija i na teren i na tribina
Де бе па и ти, те пуштија еден меч гага ФА, и сега ќе ги величаш секаде:)
Биди реален, ЦПБ беа одлични денеска исто како и ФА. Чиста десетка и за двете групи за разлика од минатиот меч. Одлична е одлуката, дербито да се врати во своите сали. Тоа е тоа што секоја навивачка групоа го сака...

Член од
6 мај 2010
Мислења
189
Поени од реакции
15
kaj nas vo naselba odamna stignaa IPHONE kaj vas ke stignat za edno 5 godini ima i internet vgradeno vo nego ke vidis za nekoja godina ke ti bide dostapno,da u maalo koga gi sobiram i imam za sto da im kazam bidejki imam istorija za grupata i klubot a ti sto im vikas pocnav za fk makedonija da navivam vikav centarki picki pa se prefrliv za vardar nekoja sezona pa koga mi zdosadi otidov na rabotnicki protiv aerodromcite:)))
Da dete sum prasaj si gi postarite od koga se mrzat aerodromci i gjorcevci od koga vi dojdovme vo toa seloto i ve brkavme vo nego toa bese za skoli kosarka vo mirce acev :)))))
i uste sum vo stanica

--- надополнето ---

nemame komandanti da ne vadat od stanici i kur ne pusime fudbal ne igrame so police za ni pregleduvaat preku prsti :)))

--- надополнето ---

kaj gi gledas cpb koga toa se lavovi gjorce nema nikoj od cpb ne znam :))))

Член од
9 август 2010
Мислења
105
Поени од реакции
27
Па шо ако се под камера цпб,кога фа беа 4 пати повеќе од нив,за тоа пишав дека грмат на моменти,а на твојот телевизор цпб да не не се слушаа,или како ти одговара така пишуваш.
Убаво пиша Saber Rider и двете групи беа супер денес

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.430
kaj nas vo naselba odamna stignaa IPHONE kaj vas ke stignat za edno 5 godini ima i internet vgradeno vo nego ke vidis za nekoja godina ke ti bide dostapno,da u maalo koga gi sobiram i imam za sto da im kazam bidejki imam istorija za grupata i klubot a ti sto im vikas pocnav za fk makedonija da navivam vikav centarki picki pa se prefrliv za vardar nekoja sezona pa koga mi zdosadi otidov na rabotnicki protiv aerodromcite:)))
Da dete sum prasaj si gi postarite od koga se mrzat aerodromci i gjorcevci od koga vi dojdovme vo toa seloto i ve brkavme vo nego toa bese za skoli kosarka vo mirce acev :)))))
i uste sum vo stanica

--- надополнето ---

nemame komandanti da ne vadat od stanici i kur ne pusime fudbal ne igrame so police za ni pregleduvaat preku prsti :)))

--- надополнето ---

Кога не боцкаш веќе и нас...
Да не ве толерираа годинава немаше да ве пуштат на ниедно гостување. Да не ве толерираа немаше после секој меч да си влагате во терен. До оваа година стварно имавте репресија од желките, али за оваа сезона и вие имате многу поголема толеранција од нив :)
Д

Член од
27 февруари 2011
Мислења
53
Поени од реакции
11
Де бе па и ти, те пуштија еден меч гага ФА, и сега ќе ги величаш секаде:)
Биди реален, ЦПБ беа одлични денеска исто како и ФА. Чиста десетка и за двете групи за разлика од минатиот меч. Одлична е одлуката, дербито да се врати во своите сали. Тоа е тоа што секоја навивачка групоа го сака...

Saber Rider ne bea losi CPB ama da bese vo sala moze i ke gi slusnese so peat ako ne se menuvase pesna kaj FA :D A ti kako navivac kazi mi kolku e tesko da pees pesna so dva zbora rabotnicki rabotnciki alea o alea o..i site drugi pesni posveteni na protivnicka grupa namesto na nivniot klub.

P.S. WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PITBULI :pos2::pos2::pos2:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
прекинете со препуцавање
заслужено тепавме.. се гледаме !

Член од
20 јануари 2011
Мислења
153
Поени од реакции
17
i uste sum vo stanica

--- надополнето ---

--- надополнето ---

zimi kurov si u stanica pice edno sve ti ebam u picka ja na tebe :mad: ajde placi sea neka me baniraat mamicata tvoja u pizda sve selsko ti ebam preku kur vise od takvi ko tebe na forumov ima so zubi da te iskinam :mad: ps... DOSTA BE VMOROVCI ! kamcev vi gi brise site gomna

Член од
6 мај 2010
Мислења
189
Поени од реакции
15
ako sakas dokazi od site utakmici od prvenstvovo i 4 na zabrana otideno:)))

dokaz za tebe i sram e so tvojot klub igra na domasen teren a ti si doma i mi repliciras mene cccc ja molev gospod karta da najdam da bidam na tribina a ti pri moznost mn polesno da dojdes do karta ne si otisol sedis doma ko pice nekoe BRUKO NE MI PISUVAJ NE SI MI DOSTOEN !

--- надополнето ---

DOSTA BE DETISTE EDNO U STANICA SI KOPUK EDEN TIE FILMOVI NA DECATA U MAALO PRAVI IM GI ! IMAS 15 GODINI I ZIVEES U FILM GO SOBIRALE U STANICA PAHAHAHA U STANICA I KOMPUJUTER TI DAVAAT A ? CIM TE SOBIRAAT PRED SKEOJA UTKMICA EVE SEA TREBAS DA SI VO STANICA hahahah MIZERNO MALO DETENCE NE MI PISUVAJ VISE ZITI MAJKA !

Ne e merilo da se meram so tebe povazno mi bese vo strumica da otidam na 150km nego protiv rabotnicki ne ste vise ni vie toa sto bevte.
Pak ke ti kazam ako imas problem so karti i za vlez moze da ti ponudam nekolku soveti i strategii kako da vlezes i karta koga nemas samo toa ke te cini bidejki zanatot taka lesno ne se dava na denesno vreme.
Ti pak moli se na dedo boze da ti frli karta ama dedo boze gledaj koj nevernik mu se moli za karta zatoa ne dava.
snajdi se navivac si so pedigre imas preku 200 gostovanja,faca vo gradov kupi nekoja karta bea pusteni vo prodazba ili nemas kes za karta treba da ucis od nas.
Koga ke stavis benzin za na gostovanje karta za da vlezes da platis za svoj klub togas ke pravime muabet,a vaka kako tebe gaga boys i se molel na sponzorce i na dedo boze za karta nisto od tebe.

p.s.pozz i ne se sekiraj nema i za gostovanjeto na F.A da bidam prisuten :))))

--- надополнето ---

sto se zapali sega nemoj do tolku be me plasis vaka koga pisuvas hehehehe jas ne placam trpam poraz maski zal mi e sto nemam dovolno prosti recenici za da ti se obratam.
i drugpat koga dovagas na gostovanje izbrisi go kalot bidejki lom ja napravi salata.
So zabi ako imas jaki zabi da ne ti se vilici pa da ti padnat.

p.s.heehe pocna politika da ubacuvaat nisto ne vi cini vas ajde pucvalestiot idi ispusi mu go malce da ti dade nekoj denar da navivas plateni navivaci :))

--- надополнето ---

Imame represija bidejki kaj nas gi nema samo na trening na site natprevari gi imase edno ke kazam bidejki fer navivame ovaa godina bez mnogu pcuenje toa isfrlivme i plus nenajaveno gostuvame a ako se najavis se podrazbira deka ke te vratat vise koga ke vlezes vo sala :))

--- надополнето ---

МЗТ Скопје 82 : 71 Работнички

пред 41 минути · na 294 im se dopagja

ova e ludnica za titula volku like nema da imate da osvoite za 40 min 300 ne e merilo neli :)))

pozdrav do 10-60 so pesnata neke ptice nikad ne polete taka bese :))))

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
i uste sum vo stanica

--- надополнето ---

--- надополнето ---

ова се глупости невидени.......порано,без разлика на школите и населбите имаше такви препуцавања,на релација населба со населба и школо со школо..:toe:
тоа ти е исто како некој од Ѓорче да ти каже,знаеш ли зашто ѓорчевци ги мразат аеродромци и се тепале со нив???-Затоа што биле џанаци и наркомани
или да ти тераат филм........да беше Работнички од Ѓорче,знаеш ли што ќе ги снајдеше на аеродромците!!

детски муабети
дефинитивно е 1000% подобро дербите да се игра во своите сали,...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Добри ЦПБ вечерва,добри...

Него што беше тоа фрката меѓу вас на трибина ?

Член од
20 јануари 2011
Мислења
153
Поени од реакции
17
Ne e merilo da se meram so tebe povazno mi bese vo strumica da otidam na 150km nego protiv rabotnicki ne ste vise ni vie toa sto bevte.
Pak ke ti kazam ako imas problem so karti i za vlez moze da ti ponudam nekolku soveti i strategii kako da vlezes i karta koga nemas samo toa ke te cini bidejki zanatot taka lesno ne se dava na denesno vreme.
Ti pak moli se na dedo boze da ti frli karta ama dedo boze gledaj koj nevernik mu se moli za karta zatoa ne dava.
snajdi se navivac si so pedigre imas preku 200 gostovanja,faca vo gradov kupi nekoja karta bea pusteni vo prodazba ili nemas kes za karta treba da ucis od nas.
Koga ke stavis benzin za na gostovanje karta za da vlezes da platis za svoj klub togas ke pravime muabet,a vaka kako tebe gaga boys i se molel na sponzorce i na dedo boze za karta nisto od tebe.

p.s.pozz i ne se sekiraj nema i za gostovanjeto na F.A da bidam prisuten :))))

--- надополнето ---

sto se zapali sega nemoj do tolku be me plasis vaka koga pisuvas hehehehe jas ne placam trpam poraz maski zal mi e sto nemam dovolno prosti recenici za da ti se obratam.
i drugpat koga dovagas na gostovanje izbrisi go kalot bidejki lom ja napravi salata.
So zabi ako imas jaki zabi da ne ti se vilici pa da ti padnat.

p.s.heehe pocna politika da ubacuvaat nisto ne vi cini vas ajde pucvalestiot idi ispusi mu go malce da ti dade nekoj denar da navivas plateni navivaci :))

--- надополнето ---

Imame represija bidejki kaj nas gi nema samo na trening na site natprevari gi imase edno ke kazam bidejki fer navivame ovaa godina bez mnogu pcuenje toa isfrlivme i plus nenajaveno gostuvame a ako se najavis se podrazbira deka ke te vratat vise koga ke vlezes vo sala :))

--- надополнето ---

МЗТ Скопје 82 : 71 Работнички

пред 41 минути · na 294 im se dopagja

ova e ludnica za titula volku like nema da imate da osvoite za 40 min 300 ne e merilo neli :)))

pozdrav do 10-60 so pesnata neke ptice nikad ne polete taka bese :))))
pa pak ke te pozdravam so taa pesna zoso nikogas nema da poletate :D imate 0 da te podsetam :D da de sea ja naednas ne sum ti dostoen ti bese toj opasniot po stanici taka i nadenas si intelekt pffff mali aj ne replirciraj vise idi na niva pozz

--- надополнето ---

ne mesam politika samo kazuvam deka sea vie uzivate imunitet od strana na vasiot gazda koj sto e partiski opredelen i mn lesno prai so saka....ako ne e taka objansi mi kako na prvoto derbi 2ta vasi clenovi sto bea simnati od tribina vasiot semoken gazda so 1 telefonski povik gi vrati na tribina ?

Kajgana Shop

На врв Bottom