Фан клуб: Работнички

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Te citam, ti se cudam i se mislam dali da ti repliciram ili ne. Podobro da ne ti repliciram zatoa sto nema da ima efekt mojata replika od prosta pricina sto si intelektualno hendikepiran kako i dobar del od forumov. No sepak ti pisuvam za da mi odgovoris edno nesto.

Me interesira dali kamenjata doagjaa besplatno so sekoja kupena karta ili CPB gi kupuvale na vlez, na shtandceto na cickoto sto prodava kikiritki? Poso kolku sto mi imaat kazuvano, kamenja ne rastat vo sala. :toe:
Без навреди ќе молам.
Е и мене ми беше тоа чудно од каде, но изгледа обезбедувањето не си ја завршило убаво работата или од урнатите заштитни цевки и одронетиот бетон. Значи тие цевки неможиш да ги преграбиш со двете раце и се вкопани во бетонот.
Се мислам дека е второто.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Agains Police Brutality!!

Многу бруталност од стана на полицијата страшна глетка ја сум запрепастен од органите за безбедност како тоа неможеа да обезбедат 250 луѓе ебате тоа неспособните. СРАМОТА.

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Да, обична публика провоцираа, само што имаше транс козари на истата трибина до нив, ќути таму, накурчен сум до даска со вашето идиотско однесување, едуцирај те се па после станете навивачи, вака само ја срамите нашата и така бедна сцена
Братче ти првен прашај дали беа таму лозари или па имаше транс за симиќ таму и едно нешто Лозари почнаа да плукаат по кучињата и пееа Одете во тетово и ред други песни не се ситеа а и први почнаа спб почнаа да мават петарди почнаа со запалки објасни ми ти како ќе му скапиш глава на некој со запалка?

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Да, обична публика провоцираа, само што имаше транс козари на истата трибина до нив, ќути таму, накурчен сум до даска со вашето идиотско однесување, едуцирај те се па после станете навивачи, вака само ја срамите нашата и така бедна сцена

--- надополнето ---

и неќам да им реплицирам зошто не заслужуваат, ко да праиш муабет со џандар за навивање, битолски слуги
Не сум јас со намера да те провоцирам, туку ги кажувам работите од моја гледна точка, ниту измислувам ниту лажам. За провокации да, имаше и од двете страни, но тие секогаш ги има и со секого. Е сега вие како навивачи, сакате силни да се покажете па се на тепање ја вртите. Нај криво ми е, што 'навивачите' CPB фрлаа по деца, возрасни луѓе и девојчиња.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Момци од публиката никој не се радуваше за ќотекот.Како доказ за тоа е дека после случката никој не ни му се навиваше и му беше сеедно кој ќе победи.Ова е срам.Ова е резил.Незнам што да кажам сите се криви на свој начин.Информација ако има за дечкото што беше повреден нека се сподели тука.Немили сцени.Мал град сме и може за вас сме сељаци но тоа што се случи на никој не му е мило.Сепак сме луѓе нели?
Секаде има нелуѓе , нечовек може да биде и од Скопје и од Кавадарци и од секаде... Скандирањата ОДЕТЕ ВО ТЕТОВО е наменето за цајканите... Не се фер и СПБ бидејќи од самото најавување на гостувањето најавуваа дека доаѓаа за инциденти ... Немили сцени кои се надевам дека нема да се повторат.Клубовите и така сиромашни сега ќе бидат дополнително олеснати

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Петарди бе.
У публика.
Колкава е веројатноста да не повредиш никој ?
По првата петарда требаше да ве избркат.
И не глумите повреди, на заминување у автобус си скокавте по седишта.
И да, аматерско понашање од полицијата.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
Уште пред самото тргнување,беа најавени 3 автобуси,јас бев у Скопје видов 5...уште тогаш ми беше најавено дека се дојдени за да прават инциденти.....го направија инцидентот-OДЕТЕ ВО ТЕТОВО,CPB аплаудираат на тие скандирања и пак почнуваат со камења и со петарди....лично ме удри еден камен,го иам сликано у сала ;)

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Петарди бе.
У публика.
Колкава е веројатноста да не повредиш никој ?
По првата петарда требаше да ве избркат.
И не глумите повреди, на заминување у автобус си скокавте по седишта.
И да, аматерско понашање од полицијата.
Абе ало што ти е тебе да не глумат повреди 2 изнесиа од сала во болница ги однесиа еден со скршена нога тоа бацето што седеше на клупата на Фени цело што беше крв не лупај и ти.
После овој настан гостувања амин.

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Дај дали може некој да потврди за смртен случај у гужвата ?
Стварно жално ако е така, прво треба да се казнат органите за безбедност, после екипите.

--- надополнето ---

Абе ало што ти е тебе да не глумат повреди 2 изнесиа од сала во болница ги однесиа еден со скршена нога тоа бацето што седеше на клупата на Фени цело што беше крв не лупај и ти.
После овој настан гостувања амин.
Да , у ред е,грешка сум. Не дека немаше повреди, туку вториот автобус на паркингот изгледаше прилично весел од моја перспектива, иако не бев блиску. На излезот имаше обезбедување како да е војна.

Aerodrom News

Магдонос
Член од
19 август 2010
Мислења
119
Поени од реакции
31
ke moze nekoj da ja objasni celata situacija od samiot pocetok.. ali iskreno i od neutralen aspekt...

Член од
2 февруари 2010
Мислења
111
Поени од реакции
10
Jas predlagam da se zakluci temava zatoa sto uste malce prikazni za transformeri kje pocnat da kruzat.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
ke moze nekoj da ja objasni celata situacija od samiot pocetok.. ali iskreno i od neutralen aspekt...
стварно дај кажете некој шо бил таму ,ама да не е од ниедна страна...после рекламите на ТВ наеднаш се деси гужва ништо не видовме како почна

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
стварно дај кажете некој шо бил таму ,ама да не е од ниедна страна...после рекламите на ТВ наеднаш се деси гужва ништо не видовме како почна
Ајде вака од почеток.
Фени почна се одлепува резултатски и публиката малце живна (мислам на неутралната) ЦПБ до тој момент навиваа ок. Почнаа провокации од неколкумина гледачи од неутрална и ЦПБ паднаа на тие провокации значи почнаа да фрлат со упаљачи,железни парички и почнаа да кршат столици на трибината кај што беа сместени. Стапуваат желките на сцена и ги притиснаа ЦПБ во ќошот на салата каде што се случи и најлошата глетка ги туркаа одозгора надолу и се случи стампедо каде што беше искорната оградата и имаше многу повредени. Настана прекин на утакмицата и на повредените почна да им се укажува лекарска помош,а во истиот момент пола трибина од ЦПБ беше во ќошот од паркетот опколени од кордон чандари желки обезбедувања и слично. Тука полицијата и желките тераа некоја своја политика и беа апсени членови на ЦПБ и повторно настана гужва на долниот дел каде што желките со интервенција повторно (брутална) ги натераа ЦПБ во малата сала каде што и беа изнесени надвор до нивните автобуси. Многу повредени лоша глетка пред се и органите за безбеност воопшто не организирани. Се на се би било тоа како и да е уште една работа навивачката група од Кавадарци морам да кажам дека не се ситеше воопшто на полициската бруталност односно им даде подршка на ЦПБ толку од мене.

Член од
9 јануари 2009
Мислења
235
Поени од реакции
0
Jas bev na 5-6 metri od CPB po4naaa di si vikaat sekako so poblikata i da si gi odmeruvaat silite fizicki ii potoa zelkite stapia na scena i taka gi sobraaa dole na parhet i na krajot od tribinata i ovie CPB se pravea tepa4i zatoa bese 4otekot udren vrz niv gi izbrkaaaa vo malata sala i tamu DJURUNTII .... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom