Бојкотират за јадранска лига.
ни они самите незнааат што му е финтата сега и воѓата му го уапсија му ги зедоа канцелариите и тоа е рамно на ......... сами проценете што е.ozbilno?
neknja so mzt imalo 150 dusi
i pos pa gi snemalo
ne znam so finta mu e toa
ПЛАТЕНИ НАВИВАЧИ а што сте вие бе пријателе а зошто бојкотирате за јадранска лига а сонувајте јадранска лига тоа никогаш нема да го видете главниот командант ви го уапсија така да нема кој да организира седенки ви ги зеле и канцелариите и што е следно а ти најде да збориш за навивање кога вие воопшто не постоите повеќе ко бајаги бојкотирате а усвари не постоите знам не сме и ние многу асолни и не велам дека сме најдобри..lele lozarive nasle da mi zborat , izgubija udaren transparent, i odgovorot im e EMI GAZDATA KE KUPI NOV BOGAT E , EBATE PLATENITE NAVIVACI
Јас како што знам одредена му е мерка притвор од 30 дена и е поднесена кривична пријава против него ама ова не е за на форум така да да не збориме за оваа работа.Komandantot kako prvo ke bide pusten za 10tina dena , a druga rabota e sto on vo posledno vreme samo dava sugestii od strana , a navivanjeto go vodat drugi luge
Na koj se odnesuvase ova?Еј 207187 имаш посета...
Смири се малку таков речник не е дозволен...