Ke ni gi davate sestrite koisto se mnogu tesni .. ??Понесете и вазелин, да не ве изненадиме.:smir:
Нема логика ова, брат. Сепак, добра досетка. Поштуем.Ke ni gi davate sestrite koisto se mnogu tesni .. ??)) Fala , dobri domakin ste
Јас сум задоволен од таа понуда...се прифаќа од 17 до 30 години мајки не носете многу се стари.....Ke ni gi davate sestrite koisto se mnogu tesni .. ??)) Fala , dobri domakin ste
Аман бе....и малолетнички ли?:icon_neutЈас сум задоволен од таа понуда...се прифаќа од 17 до 30 години мајки не носете многу се стари.....
Ја и панче сме у комбинација за проинцијалки...ако имам ја него го викам...ако има он мене ме вика хехеАман бе....и малолетнички ли?:icon_neut
Ц ц ц...се ни испоебавте, вие Скопјанишчата:nesum:
Панче дупел провинцијалки:ija::ija::ija:
Панче не се дрогиралjea:
jea:
Абе ја ја дооворив работата примам само од 17 до 35 жени не се секирај ти другото нека одмара...у пензија сеzver e fenomen be :pos2::pos2::pos2::pos2: slusaj mlexi da zeeme vazelin be ke ne ebele ovie pedercinjaa taman na eden lozar dvajca od CPB:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Од толку што сте храбри тоа чкембарчето воџа ли ви беше или незнам што дојде по карти како пиченце плачеше и го молеше редарот да викне полиција за да си оди!!! Сепак имавме некој респект и не му ја отворивме главата за обдукција ... толку од мене:smir: (Ако ме чекате мене јас не излагам без полиција :nesumDetence vervaj ti nekis da ja osetis cela Bitola.
Do posledniot den ne se znaese dali ke si idi Skopje.Policijata dozvoli samo 2 avtobusi mala bila salata.Site Ckembari nemase vreme da bidat izvesteni za gostuvanjeto,ne bea ni flaeri zalepeni niz gradot,se sobravme eden prepoln avtobus i trgnavme.
Da ti dokazam deka ste forum navivaci a ustvari ne postoite,tuka imavte pisano SE CEKAME PRED SALA,avtobusot ne sleze podaleku od salata okolu okolu 5minuti idevme peski so samo pridruzba 4policajci a vas decina nigde ne ve sretnavme.Idime v sala vasata brojka okolu 100 najstariot vi bese maturant:kesa:,nie 70dusi.Vasiot tim konstantno vodi so 20 razlika a vie piskate nekoj kratki pesnicki,od nasa strana celo vreme se pee pesna i po 5min za vreme od koe vie menvate 15pesni.
Ova mi bese prv pat da se sretnam so vas oti Ohrid ne dojdovte, i sega ja znam vasata vistinska slika deka site ste samo maloletnici i samo se kurcite po forumi.Pa vie nikogas vo zivotot nema da stapnite kaj nas v sala be gluvci.
P.S NE POSTOITE![]()
kolku avtobusi ke odate za kavadarciАјде уште малку.![]()