the Consigliere
не читам дугачки постови
- Член од
- 17 јуни 2007
- Мислења
- 5.595
- Поени од реакции
- 263
Не да врни , небо се отворило што би рекол еден коментатор ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Резултатот точно не знам, ама голема беше предноста.Дај кажете резултат и нешто околу навивањето... Колку души имаше во вашата и противничката навивачка група денеска...???
Па незнам ни ја точен резултат ама беше негде 33 до 36Резултатот точно не знам, ама голема беше предноста.
СРВ од минатиот пат речиси дупло, додека Чкембари околу 60-70.
Немој да се разочаруваш бе, немој така...iskreno malce sum razocaran od mojata naviavcka grupa posebno vtorata cevrtina na nisto ne licese toa da ne recam sramota so bese cela rabota neznam mozebi i do rezultatskata prednost ali kako i da e posle se konsolidiravme, bravo i za ckembari postojano go bodrea klubot i pokraj golemata razlika pa sledna destinacija najverojatno kavadarci pozz
Znaci seljaku slusaj sega vaka,prvo stignavte 5 minuti od koga pocna utakmicata,policijata ne ne pustase da izlezeme nadvor,si otidovte 5 minuti porano a nas ne ne pustaa da izlezeme nitu 5 minuti posle utakmicata...Pa vie ste se plasele da dojdete so maloletnici ne ste gi primile vo avtobus licno mi kazaa vasi maloletni clenovi...Vie 70 dusi hahahaha ne me smej ve broev bevte okolu 50 eve ti pa broi sam ako sakas http://img22.imageshack.us/img22/691/dsc00539rqi.jpg , nie sme bile 100 dusi a hahaha aj i tuka izbori http://img22.imageshack.us/img22/4796/dsc00527u.jpg i na vasiot forum vasi clenovi si napisa deka ste bile okolu 50,a nie 150Detence vervaj ti nekis da ja osetis cela Bitola.
Do posledniot den ne se znaese dali ke si idi Skopje.Policijata dozvoli samo 2 avtobusi mala bila salata.Site Ckembari nemase vreme da bidat izvesteni za gostuvanjeto,ne bea ni flaeri zalepeni niz gradot,se sobravme eden prepoln avtobus i trgnavme.
Da ti dokazam deka ste forum navivaci a ustvari ne postoite,tuka imavte pisano SE CEKAME PRED SALA,avtobusot ne sleze podaleku od salata okolu okolu 5minuti idevme peski so samo pridruzba 4policajci a vas decina nigde ne ve sretnavme.Idime v sala vasata brojka okolu 100 najstariot vi bese maturant:kesa:,nie 70dusi.Vasiot tim konstantno vodi so 20 razlika a vie piskate nekoj kratki pesnicki,od nasa strana celo vreme se pee pesna i po 5min za vreme od koe vie menvate 15pesni.
Ova mi bese prv pat da se sretnam so vas oti Ohrid ne dojdovte, i sega ja znam vasata vistinska slika deka site ste samo maloletnici i samo se kurcite po forumi.Pa vie nikogas vo zivotot nema da stapnite kaj nas v sala be gluvci.
P.S NE POSTOITE![]()