Фан клуб: Работнички

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Фала на честитките.....на тие што им е криво незнам како да им помогнам...а јас можам да се надевам на титула...РАБОТНИЧКИ ШАМПИОН!!

Golden Lords

ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
Па и со право ја најавувате...кога зад вашиот грб стои кошаркарска федерација на една држава:smir:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: AUUUU OVA E NAJSMESNOTO NESTO STO SUM GO SLUSNAL VO ZIVOTOV!!!!

PATETE!!!

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Патете сељаци! Држава Скопје!!

BTW од кога почна напишаното да го слушаш?:nesum:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Абе и јас денес му реков дека ти вчера ми рече да не се опуштаме, ама они се опуштија:toe:

Така е кога не ме слушаат мене т.е. тебе:nesum:

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Патете сељаци! Држава Скопје!!

BTW од кога почна напишаното да го слушаш?:nesum:
Пати сељачинооо!!!:vozbud:

Колку и да покажуваш иронија, сите знаеме колку ти е тешко во таа душичка што ја имаш.

Кавадарци денес лудило.Да патат сите од СРВ што не дојдоа!

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Дечки, не знам од кај ви беше идејата да се закачкате со Фоката, има 5 души да ве грабне и да ве начука под тестиси :tv:

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( X 100000000000000000000000...
Мислам дека и ова не ја опишува мојата тага во моментов:(

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Дечки, не знам од кај ви беше идејата да се закачкате со Фоката, има 5 души да ве грабне и да ве начука под тестиси :tv:

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( X 100000000000000000000000...
Мислам дека и ова не ја опишува мојата тага во моментов:(
Па ако не тажиш значи немаш емоции спрема тимот.Како и да е, сите знаеме каков клошар си и дека си се само не смешен.

А свињата дебела (звани Фока) може да ми го исцица сеа пред да си легне.Колку само беше тажен на крајот и мене ми падна жал. :(

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Па ако не тажиш значи немаш емоции спрема тимот.Како и да е, сите знаеме каков клошар си и дека си се само не смешен.

А свињата дебела (звани Фока) може да ми го исцица сеа пред да си легне.Колку само беше тажен на крајот и мене ми падна жал. :(
Нормално дека немам емоции кон тимот...кога навивам за пиво, за работа во Фени, интернет кафе и сендвичи:toe:

Хахаххаха....ај така нека биде(за Фок`та):):)

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Нормално дека немам емоции кон тимот...кога навивам за пиво, за работа во Фени, интернет кафе и сендвичи:toe:

Хахаххаха....ај така нека биде(за Фок`та):):)
Обично луѓето копнеат по тимот чиј човек е твој газда (под ова се мисли пошто ти обезбедува услови за житвот) и на тимот, ама ти изгледа си посебен случај и надвор од психолошката логика.:baeh:

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
А па кој кур е тој Фок'та да го ебам ја него шо нешто фраер ви е таму...може на вас..али неможе со нас хаха
Поздрав до фоката.....СВИЊО ДЕБЕЛА!!!! СВИЊО ДЕБЕЛА СВИЊО ДЕБЕЛА!!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom