Posledniot moj post vo fan klubot detska gradinka.
Ti vo nikoj slucaj ne mozis da se sporedvas so Ckembari nie od koga navivame ti ne bese ni roden.Nie postoime 24god kako mozi od tvojata mizerna grupa da kradime pesni koga i vie kutrite 5pesni znajte.Za cekanjeto pred sala so znam jas so vi praela policijata ama ako sakavte mozevte da ne cekate-da znajme nie deka ke ni se seta nekoja navivacka grupa niz Bitola i deka poslem ke ni idat v sala pa ke gi cekame ako treba ne vlegvame ic v sala.Za nasiot vodza ti be dete ke ti bidi strav da go poglednis v oci a ne da mu naprajs nesto,edniot e v zatvor,a drugiot imase vazni obvrski.Ispeavme pesna protiv komiti zosto na levata tribina imase komiti.
Vi se prosetavme niz site sali vo Skopje na red ste vie da dojdite posto ne mozite sami zdruzete se posekako ne znajte koj za koj naviva.A policijata ne ve ostavala da idite vo Bitola oti se znaj deka ke ve ocekuva pekol a ne kako nas so ne precekvate polu maturanti.
Tolku od mene pozdrav RASTETE DECA-UCETE OD NAS.
Postoite od 85 a...daj mi nekakov dokaz slika,ili na koja utakmica kazi mi ste bile od sekoja sezona po eden dokaz daj mi ke ti veruvam....Nie ne znaeme 5 pesni,za razlika od vas imame duplo poveke i poubavi transparenti,bajraci,motki,rekviziti i se razbira
NASI pesni....Ne sme bile vo bitola pa na sirok sokak vi se setaa nasi clenovi so CPB maici vo sred bel den ako sakas i slika ke ti dadam.....Sto da ucime od vas be???kazi mi sto??? So policijata se postigna dogovor a vie,toest vasata uprava nesakase gostinski navivaci,ocigledno
STRAVUVA OD POSLEDICI...
Nie kolku clenovi imame nad 20 godini, vie nemate ni pola od toa...Samo zal mi e sto ne prisustvuvase cela ekipa 1060 da osetevte malce koj se "polumaturanti"......
FALA MU NA GOSPOD KE NI SE SPASI FAN KLUBOT EDEN SELJAK POMALCE!!!