Фан клуб: Работнички

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
dosta be zboris za frki poise dznadari imase nego vie sto bevte toa ti e bezbednost a ne ko vasite dzandarcinja da isturaat gnev na MAKEDONCI nemesto da idat u tetovo pa ke mi peete posle ABRE MAKEDONCE c c c i daj nekoja vasa pesna napraite,site pesni ste gi iskopirale od A до Ш da vi ebam toa navivackata grupa zaedno so onie smesnine vasi pobratimi :pos2::pos2::pos2: ke gi vidime u sk koa ke dojdat(ako dojdat voopsto) pozz

i'm

*
Член од
11 февруари 2009
Мислења
128
Поени од реакции
21
Posledniot moj post vo fan klubot detska gradinka.
Ti vo nikoj slucaj ne mozis da se sporedvas so Ckembari nie od koga navivame ti ne bese ni roden.Nie postoime 24god kako mozi od tvojata mizerna grupa da kradime pesni koga i vie kutrite 5pesni znajte.Za cekanjeto pred sala so znam jas so vi praela policijata ama ako sakavte mozevte da ne cekate-da znajme nie deka ke ni se seta nekoja navivacka grupa niz Bitola i deka poslem ke ni idat v sala pa ke gi cekame ako treba ne vlegvame ic v sala.Za nasiot vodza ti be dete ke ti bidi strav da go poglednis v oci a ne da mu naprajs nesto,edniot e v zatvor,a drugiot imase vazni obvrski.Ispeavme pesna protiv komiti zosto na levata tribina imase komiti.
Vi se prosetavme niz site sali vo Skopje na red ste vie da dojdite posto ne mozite sami zdruzete se posekako ne znajte koj za koj naviva.A policijata ne ve ostavala da idite vo Bitola oti se znaj deka ke ve ocekuva pekol a ne kako nas so ne precekvate polu maturanti.
Tolku od mene pozdrav RASTETE DECA-UCETE OD NAS.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
vie 24god??!!!! aj ne me dupi ziti se od 85ta godina postoite hhahahahaha nemoj bate ziti se ne me ebi molim te smesen si se znae koja e prva navivacka grupa u mkd i toa od '87 posle se pojavuvate vie oficijalno ako imas dokazi deka od ' 85 daj da vidime iance CPB e sea daleku od ona sto bese od '97 bese posle KOMITI najorganizirana navivacka grupa i se idese na gostuvanja po 400+ vo site gradovi a vie se sobiravte samo koga KOMITI IDAT U BT(za ruganje na skopje i vardar normalno ne deka idete da go bodrite pelsiter samo 50 dusi idat za toa)pozz

Член од
23 февруари 2009
Мислења
83
Поени од реакции
6
Ti vo nikoj slucaj ne mozis da se sporedvas so Ckembari nie od koga navivame ti ne bese ni roden.Nie postoime 24god kako mozi od tvojata mizerna grupa da kradime pesni koga i vie kutrite 5pesni znajte.Za cekanjeto pred sala so znam jas so vi praela policijata ama ako sakavte mozevte da ne cekate-da znajme nie deka ke ni se seta nekoja navivacka grupa niz Bitola i deka poslem ke ni idat v sala pa ke gi cekame ako treba ne vlegvame ic v sala.Za nasiot vodza ti be dete ke ti bidi strav da go poglednis v oci a ne da mu naprajs nesto,edniot e v zatvor,a drugiot imase vazni obvrski.Ispeavme pesna protiv komiti zosto na levata tribina imase komiti.
Vi se prosetavme niz site sali vo Skopje na red ste vie da dojdite posto ne mozite sami zdruzete se posekako ne znajte koj za koj naviva.A policijata ne ve ostavala da idite vo Bitola oti se znaj deka ke ve ocekuva pekol a ne kako nas so ne precekvate polu maturanti.
Му го плесна МАШКИ.. Хаха...

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
hahaha dobar si tuku sto da ucam od vas be da kradam pesni???!!!! da begam po avtobusi vo drugi zemji,da idam samo protiv najdobrite i da pcujam a da ne go bodram timot toa li da ucam be seljaciste edno i da peam da zivee NEZAVISNA BITOLA bozeee milii prosti im neznaat so pravat :pos2::pos2::pos2::pos2:

Z

ziko bt

Гостин
ovde nema so da se diskutira ubo vi kaza I'm deckive imaja muda vi dojdoja sk sega vie ste na red

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
pa ke imaat muda be koa policija ima poise nego ckembari a dodeka koa idat KOMITI dzandarite edvaj cekaaat da mavaat na SKOPJANI,sepak sk si e sk si ima organizacija ne ko vas raspasana komanda iance non stop idam bt so komiti na pelister-vardar nit iam strav nit ke iam pozz BEZSTRASNI :pos2::pos2::pos2:

Z

ziko bt

Гостин
za vsala drugar so cpb za to so vardar fudbal e dr dvajse a bujrum dojdi i so komiti na rakomet

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
sum idel bate vardar koa vi zema titula sred bt posle koa i policijata mavase po nas kako i site seljaci iskreno edvaj spasivme ziva glava inace fala na pokana ke dojdam jas sekogas koa ke ima gostuvanje :smir:

Golden Lords

ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
Postoite od 85 a...daj mi nekakov dokaz slika,ili na koja utakmica kazi mi ste bile od sekoja sezona po eden dokaz daj mi ke ti veruvam....Nie ne znaeme 5 pesni,za razlika od vas imame duplo poveke i poubavi transparenti,bajraci,motki,rekviziti i se razbira NASI pesni....Ne sme bile vo bitola pa na sirok sokak vi se setaa nasi clenovi so CPB maici vo sred bel den ako sakas i slika ke ti dadam.....Sto da ucime od vas be???kazi mi sto??? So policijata se postigna dogovor a vie,toest vasata uprava nesakase gostinski navivaci,ocigledno STRAVUVA OD POSLEDICI...
Nie kolku clenovi imame nad 20 godini, vie nemate ni pola od toa...Samo zal mi e sto ne prisustvuvase cela ekipa 1060 da osetevte malce koj se "polumaturanti"......FALA MU NA GOSPOD KE NI SE SPASI FAN KLUBOT EDEN SELJAK POMALCE!!!

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
ОО сељак еден битолски прифатете поораз од секоја гледна точка вие бевте идиоти немаше кај нас деца...имаше една група деца кои беа околу 20 тина души...ма што имам уствари тебе да ти објаснувам сељак битолски.......неможете да го скриете вашиот срам сите веќе знаат

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Хаха неарна работа еј... дај дадете друг материјал не ова ебаве

Golden Lords

ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
Utre(Cetvrtok) u 5 na univerzalna,za u kavadarci......

Kajgana Shop

На врв Bottom