Црна ГораОвој Марковиќ е нечив репрезентативец или да му вадиме пасош... !?
Штета. Добро би било да собереме некој играч ко на времето со Кометал... еден лев бек шутер на пример.Црна Гора
Може тоа му е некоја тактика.Од кај го знаеш што мисли и планира за понатака.Червар ја је*бе работата, не му е првпат ова да го прај и да менува тактики на почеток од второ полувреме, така беше и со Цимос, така и со Висла денеска, па и во Русија имавме голем пад на играта, неможи тоа да се дозволи, барем не на домашен терен.
Jaка тактикаМоже тоа му е некоја тактика.Од кај го знаеш што мисли и планира за понатака.
Него некој статистика ако може да најде од мечов не ќе да е лошо.
Каков таков, да го стават за селектор идеме на медал...Червар ја је*бе работата, не му е првпат ова да го прај и да менува тактики на почеток од второ полувреме, така беше и со Цимос, така и со Висла денеска, па и во Русија имавме голем пад на играта, неможи тоа да се дозволи, барем не на домашен терен.
Сите дилеми според статистиката ќе бидат решени ако до крајот Хамбургер сите дуели ги добие со противниците а ние ги тепаме дома Констанца и Ст Петерсбург тогаш би имале 9 бода и минимум 4то место во група ... Ама јас мислам дека можеме и Копер и Констанца во гости да ги добиеме ..Честито победа...
Освоени се 5 бода....не е мала работа....
Само вака нека продолжат...
Да се добијат Ст Петерсбург и Констанца дома,и со уште една победа на страна и пласманот во 1/8 финалето е веќе во џепот...
Kил е прв во Германија има скор 9-0-0 а ХСВ има 7-0-2 скор ... Ја мислам дека Кил е подобар од ХСВ7 разлика со Хамбург е одличен резултат.За жал само последните 5 минути стигнав да ги гледам,но резултатот е од прилика ок.Само ме нервираа што швабите едно исто им играа цело време и 10 пати на пикер сами беа.
ХСВ е екипа со најголем буџет на светот,екипа која е шампион на Германија.Дувњак,Вори,Лацковиќ,Жил,Хенс........ против играчи како можеш да очекуваш некој успех.Малку се екипите кои што можат да се носат со нив.........
Отиде во пензија ради повреди мислам.Не е ни он до толку млад,за пензија е млад али мислам дека има накај 30-31 година.Сите дилеми според статистиката ќе бидат решени ако до крајот Хамбургер сите дуели ги добие со противниците а ние ги тепаме дома Констанца и Ст Петерсбург тогаш би имале 9 бода и минимум 4то место во група ... Ама јас мислам дека можеме и Копер и Констанца во гости да ги добиеме ..
--- надополнето: Oct 21, 2011 9:13 AM ---
Kил е прв во Германија има скор 9-0-0 а ХСВ има 7-0-2 скор ... Ја мислам дека Кил е подобар од ХСВ
--- надополнето: Oct 21, 2011 9:21 AM ---
Може ли некој да ми каже зашто Ѓоргоноски е директор на маркетинг на Металург а не игра? Не е можно пензија да отишол кога типацот е млад ...