Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Црна ГораОвој Марковиќ е нечив репрезентативец или да му вадиме пасош... !?![]()
Црна Гора![]()
Може тоа му е некоја тактика.Од кај го знаеш што мисли и планира за понатака.Червар ја је*бе работата, не му е првпат ова да го прај и да менува тактики на почеток од второ полувреме, така беше и со Цимос, така и со Висла денеска, па и во Русија имавме голем пад на играта, неможи тоа да се дозволи, барем не на домашен терен.
Jaка тактикаМоже тоа му е некоја тактика.Од кај го знаеш што мисли и планира за понатака.
Него некој статистика ако може да најде од мечов не ќе да е лошо.
Червар ја је*бе работата, не му е првпат ова да го прај и да менува тактики на почеток од второ полувреме, така беше и со Цимос, така и со Висла денеска, па и во Русија имавме голем пад на играта, неможи тоа да се дозволи, барем не на домашен терен.
Честито победа...
Освоени се 5 бода....не е мала работа....
Само вака нека продолжат...
Да се добијат Ст Петерсбург и Констанца дома,и со уште една победа на страна и пласманот во 1/8 финалето е веќе во џепот...
7 разлика со Хамбург е одличен резултат.За жал само последните 5 минути стигнав да ги гледам,но резултатот е од прилика ок.Само ме нервираа што швабите едно исто им играа цело време и 10 пати на пикер сами беа.
ХСВ е екипа со најголем буџет на светот,екипа која е шампион на Германија.Дувњак,Вори,Лацковиќ,Жил,Хенс........ против играчи како можеш да очекуваш некој успех.Малку се екипите кои што можат да се носат со нив.........
Отиде во пензија ради повреди мислам.Не е ни он до толку млад,за пензија е млад али мислам дека има накај 30-31 година.Сите дилеми според статистиката ќе бидат решени ако до крајот Хамбургер сите дуели ги добие со противниците а ние ги тепаме дома Констанца и Ст Петерсбург тогаш би имале 9 бода и минимум 4то место во група ... Ама јас мислам дека можеме и Копер и Констанца во гости да ги добиеме ..
--- надополнето: Oct 21, 2011 9:13 AM ---
Kил е прв во Германија има скор 9-0-0 а ХСВ има 7-0-2 скор ... Ја мислам дека Кил е подобар од ХСВ
--- надополнето: Oct 21, 2011 9:21 AM ---
Може ли некој да ми каже зашто Ѓоргоноски е директор на маркетинг на Металург а не игра? Не е можно пензија да отишол кога типацот е млад ...