Фан клуб - РК Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.947
Поени од реакции
73.658
Ја префрлија мислам со Татран да се игра во Скопје. За да не патуваме два пати во една недела.
Да, сепак ја префрлиле, во среда во 18 часот ВАРДАР-ТАТРАН ПРЕШОВ во Кале.

P

PewDiePie

Гостин
Koj pari i koj spoznori bre so ucestvo vo LS? Ajde ne se zanesuvajte, Melalurg GUBI pari sto igra vo LS. Da prestiz e ama od TV prava parite se minimalni, nema novi sponzori radi uspeh site se firmi na Minco i firmi koj sakaat ili sorabotuvaat so Minco. Prodazba od karti i recisi nema, se e gaga dadeno. Edinstveno si gradat imidz i ime vo Skopje, nema nekoj realen kjar, pogotovo ne koga imaat ogromni trosoci za plati. Da titulata e najbiten trofej, ama za mene SEHA e mnogu bitna isto, sepak koga ke se sredi (a ke se sredi) nie ostanuvame vo istorijata kako PRVI pobednici. Toa nikoj ne moze da ni go zeme. Lani titulata ja izgubivme vo Autokomanda pederski, posle na kale moravme da brkame nenormalna razlika pa ispadna kako ispadna. Da bese realno, vo Autokomanda da izgubevme 3-4 razlika na kale imase da gi izedeme osobeno so euforijata koja nastana togas. Biten moment e sto se vrakaat i komiti na tribinite ako ne dozvolime cirkus kaj niv ovaa godina imame odlicni sansi da gi osvoime 3te tituli. Ke bide blisku i interesno vo sekoj slucaj
Ова уствари си замислуваш како сакаш да биде,не ?

Едно нешто немаш точно и реално напишано,едно.

А најјкиот дел беше дека ќе ги изеделе на кале бла бла хахаха мозокот им го истурија бе другарче,мозокот и во кале и во маало ако сакаат нека играат,Металург ќе победи. Истото ќе се докаже и оваа година,а СЕХА колку се оправа тоест ќе се оправи се гледа,затоа и Металург не се замара веќе,си праќа втор соста и си ги плеска. ;)

F

FARANG

Гостин

А најјкиот дел беше дека ќе ги изеделе на кале бла бла хахаха мозокот им го истурија бе другарче,мозокот и во кале и во маало ако сакаат нека играат,Металург ќе победи. Истото ќе се докаже и оваа година,а СЕХА колку се оправа тоест ќе се оправи се гледа,затоа и Металург не се замара веќе,си праќа втор соста и си ги плеска. ;)

Реално е дека 2 пати кога немаше притисок и странски судии ве добивме. Во аутокоманда тепавте со притисок врз судиите а после на кале моравме да бркаме ненормална разлика и се случи што се случи. Оваа година ако се погоди обратно да треба да дојдете во Кале прво и ви го направиме истото баш сакам да видам како ќе стигнете 9 разлика со она ваша спора пензионерска игра.

За СЕХА не се секирај кад тад ќе ја биде ко што ја бидна и АБА. Стабилен спонзор тоа е се што се бара. За тоа дека не ви значела сеха се виде лани на финалниот турнир и изјавите дека добро е што го избегнавте Загреб во полуфинале итн итн. Мене ми значи секој натпревар и трофеј за кој се бори Вардар и тоа всушност не прави КЛУБ а не маалска екипа. Уживај во лигата на шампиони оти само тоа ви е.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.057

Абе тапчо што нема напишнано точно и реално, па Метларуг нема да има зрабтока годинава од лш повеќе од 200 000 евра бе, а имаат буџет над 2 милион тоа ли е заработка,.
А затоа дека Метларуг дека ќе тепа на Кале ќе видиме на 10 ноември.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Вардар ко без голман да игра, какви лесни голови му даваат на Страхиња... :facepalm:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Многу лесни голови од контра прими вардар едно 4-5 и затоа е толкку разликата на полувреме. Да се намалат грешките во напад ќе се подобри и резултатот во наша корист.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Шо без голман, како без глава да играат.
Абе да, многу грешки и во напад и во одбрана ама и многу голови у средина прими Милиќ. А колкав е ќе речеш цел гол го зафаќа. Инаку Филип покажува дека може да биде играч од него но му фалат самодоверба и муда да шутне. Кога ќе го стори тоа, еве ко сеа, лесно дава голови.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Ако во прво полувреме имавме технички грешки сега во второ имаме промашено многу зицери кои ако ги дадевме ќе водевме. Така да изгледа не ни е денот.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Ми се присра од играта......ако вака планираат да играат,титула можеме само да сонуваме. Во одбрана си се шетаат како сакаат, немаше ниту еден машки да фати играч да го сопре,12340923523 зицери во напад утнати, продадени топки,примени голови со играч повеќе......
Со еден збор катастрофа.

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Многу неодговорна игра од страна на Вардар. Мислиш играат со Тинекс Пролет, а не со еден сериозен тим како Татран. Ќе треба излеа Вујо добро да ги подбере. Се гледа дека ако крилата не се во елемент, а денес прописно се изнапромашуваа, Вардар одма е во голем проблем. Голманите беа капак на мизеријата што денес ја прикажа целокупниот тим на Вардар!

Kajgana Shop

На врв Bottom