- Член од
- 19 август 2010
- Мислења
- 4.046
- Поени од реакции
- 9.948
Да беее, еквивалентот на блгари јунациE kako ne peeja zeleno beli so bese ))
Да беее, еквивалентот на блгари јунациE kako ne peeja zeleno beli so bese ))
Нема замерка, заглавена е Пелагонија во 90тите. Убаво е што се палат на ракомет, што во волкава бројка оди обична публика, ама за жал на навивачки план уште живеат во времето на Југославија и ТАТ. Младите ја презеле групата, ама по коментарите што ги даваат на ФБ баш тие поистакнатите млади, не се ништо поразлични од претходните. Се трудат таму неколку поасални фаци, ама џабе уште 90% се во филм дека цел свет е против нив.Какви гревови се овие еј, цел натпревар една песна не запеаа за својот тим, се утепаа од навивање противв Вардар и Скопје ти ебам комплексашите . На крај во натпревар во кој еднаш не водеа, се дереа цели последни 15 минути РФМ мафија бе. Еднаш не знаат спортски да прифатат пораз ти ебам тралалајките. Нашиве солидни денес, штета што немаме за нијанса поширок ростер лагано ќе истеравме и оваа сезона. Самба Вардареиро денес, иако имаше и некоја грешка Дутра, ама се виде дека мора да биде стартер, не знам зашо Недановски дрвеше со Карапале во многу натпревари, голема грешка. Честито нека ни е уште еден куп у витрини.
Zetceto gi rasformira ko grupa gi otkaci skroz nema potreba od niv.. A I onaka odenjeto na utakmici im e tesko, obaveza..Samo protiv Vardar se pojavuvaat ko pecurki ke niknat. Koga nemaa bojkot 15ipol lugje idea na rakomet..Нема замерка, заглавена е Пелагонија во 90тите. Убаво е што се палат на ракомет, што во волкава бројка оди обична публика, ама за жал на навивачки план уште живеат во времето на Југославија и ТАТ. Младите ја презеле групата, ама по коментарите што ги даваат на ФБ баш тие поистакнатите млади, не се ништо поразлични од претходните. Се трудат таму неколку поасални фаци, ама џабе уште 90% се во филм дека цел свет е против нив.
Па како нема да се палат спортски настан немаа у последни 20 години, и се е тоа ок. Али тоа што спомна, тој момент дека цел свет е против нив е ужасен. Па ние титула изгубивме, никој не спомна ни судија, ни ни РФМ мафија честитавме спортски. За изборот на песни не вреди да се коментира, нека бидат и обични фанови на чело со оној ебиветарот хармоникаш глауч , ама да пееш да за земјотрес и Скопје Скопје на кур Скопје. Абе не, викам ја, коа си нерасположен пушташ Чкембари или општо битолчани како навиваат, зборат, анализираат, хуморот типа/-ај повтори го сеа тоа без да плачеш, и паѓаш од смеење. Тикви се заостанати, ама не се ни они криво толку им сече.Нема замерка, заглавена е Пелагонија во 90тите. Убаво е што се палат на ракомет, што во волкава бројка оди обична публика, ама за жал на навивачки план уште живеат во времето на Југославија и ТАТ. Младите ја презеле групата, ама по коментарите што ги даваат на ФБ баш тие поистакнатите млади, не се ништо поразлични од претходните. Се трудат таму неколку поасални фаци, ама џабе уште 90% се во филм дека цел свет е против нив.
kakvi 90ti i tat, 80ti i metaloplastika erata... i togas placea za sve i zavivaa ko bugarka na zeleno pazarche i sega. kaj niv si e generaciski toa i kalimero kompleksot.Нема замерка, заглавена е Пелагонија во 90тите. Убаво е што се палат на ракомет, што во волкава бројка оди обична публика, ама за жал на навивачки план уште живеат во времето на Југославија и ТАТ. Младите ја презеле групата, ама по коментарите што ги даваат на ФБ баш тие поистакнатите млади, не се ништо поразлични од претходните. Се трудат таму неколку поасални фаци, ама џабе уште 90% се во филм дека цел свет е против нив.
vie kolku sto ste glupi i nesposobni jas bi rekol na vas vi e posledno. ako ne nie drugite skopski ekipi ke vi ebat mater, mada ke se sredime nie do togas. so luzeri ko vas mnogu malku treba pak da ve dobieme, vidi samo so kakva ekipa denes ve zgazivme.posledno vi e ova od v godina isceznuvate od mapata za zal, nasite pizdarii se krivi sami i nas ne sramat ovde ama to e rivalstbo barem ima i sodrzajni se utakmicite