Фан клуб - РК Вардар

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.568
Поени од реакции
11.583
Kolku e samo bedno da ja uslovuvaš sopstvenata zemja, deka ako ne te plakja nema da igraš. Zamisli nekoj od našive rakometari da go napraveše ova, ke mu se iznaebevme majki i šajki. Za reprezentacija se znae deka odredeni pari može da zemeš ako federacijata ima odredeno premii za ispolnuvanje na odredena cel na taa reprezentacija.
Види да се работи за сиромашна земја да разберам ама праиме муабет за факинг Јапонија, ако ја сјебе кариерата ке му надохнадат ли?

Член од
19 август 2010
Мислења
4.041
Поени од реакции
9.936
Види да се работи за сиромашна земја да разберам ама праиме муабет за факинг Јапонија, ако ја сјебе кариерата ке му надохнадат ли?
Abe ako taka gledale site rakometari što igrale za reprezentacija, togaš kaj je i beše krajot. Se raboti za čest da igraš za reprezentacijata. Skandinavcite, Francuzitte ili Špancite gi plakjaat da igraat za reprezentacija, ili igraat zašto taka osekjaat? Ne znam, po mene epten selski poteg na Japan.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.622
Поени од реакции
24.998
Abe ako taka gledale site rakometari što igrale za reprezentacija, togaš kaj je i beše krajot. Se raboti za čest da igraš za reprezentacijata. Skandinavcite, Francuzitte ili Špancite gi plakjaat da igraat za reprezentacija, ili igraat zašto taka osekjaat? Ne znam, po mene epten selski poteg na Japan.
koga igrase za nas ako se sekavas se povredi i radi toa ne osvoivme titula i ne igrase LS. sam si go plati lecenjeto. ne e opravduvanje ama ocigledno na japoncite im e gajle sa rakomet pa i federacijata/ligata ne im se na nekoe nivo.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.041
Поени од реакции
9.936
koga igrase za nas ako se sekavas se povredi i radi toa ne osvoivme titula i ne igrase LS. sam si go plati lecenjeto. ne e opravduvanje ama ocigledno na japoncite im e gajle sa rakomet pa i federacijata/ligata ne im se na nekoe nivo.
Se jasno, ama realno nema rakometna zvezda koja ne se povredila na nekoe golemo natprevaruvanje. Ovoj očito nema ni želba, ni patriotsko čustvo da igra za reprezentacija. Toa e, nema veze. Epten se iznapišuvavme na temava za gluposta na Japan.

Kajgana Shop

На врв Bottom