- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 31.019
- Поени од реакции
- 74.379
Не, не, чиста нивна топка беше. Го удрија откако ја исфрли. Гледаа дали го допре Суси за да биде наша или не.Како е ова напад за Еурофарм, го удрија пред да ја исфрли топката?
Не, не, чиста нивна топка беше. Го удрија откако ја исфрли. Гледаа дали го допре Суси за да биде наша или не.Како е ова напад за Еурофарм, го удрија пред да ја исфрли топката?
Ама овој беше стрчан пред да ја исфрли. Му се доближи непрописно.Не, не, чиста нивна топка беше. Го удрија откако ја исфрли. Гледаа дали го допре Суси за да биде наша или не.
Како смее да му е толку блиску до него пред да ја напушти топката раката на тој што изведува?Не, не, чиста нивна топка беше. Го удрија откако ја исфрли. Гледаа дали го допре Суси за да биде наша или не.
E kako ne peeja zeleno beli so bese ))Какви гревови се овие еј, цел натпревар една песна не запеаа за својот тим, се утепаа од навивање противв Вардар и Скопје ти ебам комплексашите . На крај во натпревар во кој еднаш не водеа, се дереа цели последни 15 минути РФМ мафија бе. Еднаш не знаат спортски да прифатат пораз ти ебам тралалајките. Нашиве солидни денес, штета што немаме за нијанса поширок ростер лагано ќе истеравме и оваа сезона. Самба Вардареиро денес, иако имаше и некоја грешка Дутра, ама се виде дека мора да биде стартер, не знам зашо Недановски дрвеше со Карапале во многу натпревари, голема грешка. Честито нека ни е уште еден куп у витрини.