Фан клуб - РК Вардар

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Иначе од денешниот дуел со Чеховски, РТРС, или во превод Радио Телевизија Републике Српске, нема да врши директен пренос. Сепак ќе ги пренесува мечевите со Динамо Минск и Барселона од среда и четврток. И двата почнува во ист термин, од 17.30. За информација, програмата на РТРС може да се следи во живо и преку нивниот веб сајт, на следниот линк:
http://uzivo.rtrs.tv/arhiva/emitovanje/index.php
Денеска за 23:10 планираат да дадат осврт од целокупните случувања на отворањето од турнирот.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Пораз од Чеховски Медведи со 27-23(12-11).

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.289
Поени од реакции
8.481
^
Значи губиме шанси за наредна фаза... Незнам како се годинава али лани беа далеку од топ ракометот овие мечкиве од русија... 4 гола разлика според резултатов заработени во второ полувреме не е лошо само што доколку ова е се што можеме да прикажеме ако додадеме фактор судии и терен во гости... не дава простор да се радуваме на резултатите од подготовките... Добро би било уште на почеток да осетат полно Кале да им даде криља ...

Член од
7 август 2011
Мислења
4.978
Поени од реакции
15.317
има некакви натпревари за 5-8 место или само 1/2 има ??

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Еве нешто слики од вчерашниот ден:

Линк: http://www.facebook.com/TuristickaOrganizacijaOpstineDoboj
Иначе нашиве успеале да реализираат само 1 седмерец од 7 обиди?! Денес очекуваме да се поправат и да ги добијат Белорусите.
П.С. Во скоро сите контролни натпревари е забележливо отсуството на Столе и Вукашин Рајковиќ. Веројатно се работи за некакви повреди?!

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
^ Повредени се двајцата, примаат терапија и ќе ја продолжат и во Скопје.
Инаку, денес директен пренос на РТ Републике Српске од натпреварот во 17:30. www.rtrs.tv

Член од
19 август 2010
Мислења
4.136
Поени од реакции
10.231
Sega za sega odlicno odi na podgotovkive... Mora da se zeme vo predvid i toa sto ne igraat startniot piker i edno od najgolemite zasiluvanja ovaa godina.... I bez niv dobro se drzime na podotovkive sto vetuva mnogu...Samo taka neka se prodolzi!

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Женските изиграле многу слабо против Књаз Милош во Србија...

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Катастрофа сме губиме 6 или 7 разлика веќе во 20 минута од Динамо Минска.Пикерот нивни кога сака добива топки во рака,башка овој Маритновиќ изгледа особено смотан.Во нападот нема некоја идеја,само еден убав гол на Лазаров и одлична партија на Недановски имаме.Карачиќ доста лош,пробува нешто,но имаше грешно додавање,пробивање и 2 шута му улови нивниот голман.
И Маркоски не изгледа лошо,добро е што имаме уште 2ца македонски играчи што можат да добијат некоја посериозна улога покрај Столе и Филип.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.106
Поени од реакции
74.961
Вардар-Димано Минск 30-36!
Хаварија, не потпопија.
Истата екипа што изгуби од Металург и тоа овие беа без Станиќ, денес ни одржа лекција... Цел меч водеа со разлика 5-9 гола...
Недозволиво е ова, скоро ниеден напад да не одбранивме, одбраната швајцарско сирење:confused: Во последните 15 минути, буквално сите напади ги реализираа.
Добро е што ваков потоп се случи на пријтелска а не во дуел од СЕХА...
Пенали 1/3.
За два меча имаме 2/10 од седум метри :tapp:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Вардар-Димано Минск 30-36!
Хаварија, не потпопија.
Истата екипа што изгуби од Металург и тоа овие беа без Станиќ, денес ни одржа лекција... Цел меч водеа со разлика 5-9 гола...
Недозволиво е ова, скоро ниеден напад да не одбранивме, одбраната швајцарско сирење:confused: Во последните 15 минути, буквално сите напади ги реализираа.
Добро е што ваков потоп се случи на пријтелска а не во дуел од СЕХА...
Пенали 1/3.
За два меча имаме 2/10 од седум метри :tapp:
И тоа добро пројдовме само 6 разлика.Гледав само пола утакмица,псоледните 10 и првите 20 минути.Дачевиќ беше добар, Милиќ и Недановски исто.Сите други за никаде.
Што е најлошо некако ми делуваше како тоа да е права слика за разликата во квалитетот.Се надевам дека ќе ме демантираат сега во СЕХА лигата.

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
И кај нас фалеа двајца играчи од кои голем придонес се очекува. Инаку одбранава катастрофа. Кога ќе ми текне каква одбрана одигравме лани на два пати против Металург, стварно не можам да разберам што играа денес. Па ни Гумерсбах, ни Чеховски Медведи, не ни дадоа ни приближно волку гола како Белорусиве :eek:

Член од
7 август 2011
Мислења
4.978
Поени од реакции
15.317
после последните 2 натпревари нагло ми падна оптимизмот (n)

Член од
19 август 2010
Мислења
4.136
Поени од реакции
10.231
Nekako pristapot vo odbrana me razocara.... I proslata sezona mnogupati sme nemale ideja vo napad, ali zatoa odbranata ginela za sekoja topka... Metalurg na momenti nemozese da go vidi golot.... Zatoa vcera sosema sprotivna slika... Dinamo koga sakase davase golovi i toa so takva lesnotija sto mi bese muka da gledam.. Inace prvpat go gledam noviov tim i za del od igracive nekako bar na ovaa utakmica ne steknav nekoe mislenje... Golmanov Martinovic ne fati edna ebana topka... Rakovic mi e nekakov prosek..Mnogu povise ocekuvav od Priibak, znaeme site kakvo igraciste e, i zatoa mnogu me iznenadi negovata pasivna igra bez zelba za vlez, nesto sto e negova najaka osobina...mozda na pocetok na podgotovki teski noze seuste ke vidime.. Ne sakam da pomisluvam deka e padnat vo forma... Dacevic na momenti bese ok.... Seuste treba da raboti ekipava, da se uigruva megu sebe... Veruvam vo Vujo i vo negovata rabota i ocekuvam na vreme da bide tempirana formata.. Taka bese i proslata sezona, postepeno se digase formata..E da ke zaboravev... Nedanovski e vo strasna forma, isto kako koga ne napusti:)... Vujo ke ima slatki maki na levo krilo:)

Kajgana Shop

На врв Bottom