- Член од
- 7 август 2011
- Мислења
- 4.938
- Поени од реакции
- 15.000
кој екипи ќе играат во сеха лига годинава ?? има некоја поврда или лигава уште ќе си остане аматерски организирана...
Oвој си замина од Металург и сите титули ги изгубија Спремен дечкоНа припреми
Најважната ја земавме.Oвој си замина од Металург и сите титули ги изгубија Спремен дечко
Decko sala na strana, ama ovaa sezona stvarno ke vi bide tesko A i vreme e vise da go jadeteНајважната ја земавме.
Ама како почнал со припреми, оваа сезона тешко дека ќе им парираме.
Редно е да земете првенство.Decko sala na strana, ama ovaa sezona stvarno ke vi bide tesko A i vreme e vise da go jadete
Tocno taka.... Odamna cekav da se pojacame na bekovska linija, zaso realno bekovskata linija minatite godini ne bese na nivo, i zatoa ni bese tesko... Ovaa ke bide druga pesna... Ke ima prava borba... Za toa si vo pravo.. Mislam deka Vukadinovic vi e golema greska, u nikoj slucaj nemoze da go zameni Markovic, i morase da pazarite bolje...Se na se ke gleame dobar rakomet ovaa sezona!Редно е да земете првенство.
Вака како што е во моментов изгледа ќе има јака битка. Е сеа ако се остварат шпекулациите за Балиќ или пак ако им текне некој друг играч да земат пред се десен бек пак ќе си бидат по старо работите.
Малце буљашки од страна на џерманците ги дадоја само головите на нивниот тим во овој видео исечок. Исто така гледам доста зицери одбранил ристовски. Но сепак и ова е одличен резултат на гостински терен.http://www.youtube.com/watch?v=FGktK_XbwDs&feature=plcp kratko video od kontrolkata so Gumerzbah... sme izgubile 25-24..
Da i ja toa primetiv, ama na nivna strana e jebiga.... Da super igrame za ovoj del od podgotovkite maksimumot doprva se ocekuva... Gledajki go metalurg ovaa godina mi mirisa na titulaМалце буљашки од страна на џерманците ги дадоја само головите на нивниот тим во овој видео исечок. Исто така гледам доста зицери одбранил ристовски. Но сепак и ова е одличен резултат на гостински терен.
Па не се толку паднати....Борко на гол,Зрниќ на крило, Копчо пикер, Путич исто игра тука,Горан Шпрем е стар,но кога е здрав е млазен авион за крилата на Вардар, Пфал од германската репрезентација, големата надеж на францускиот ракомет Махе......(бар мислам дека така му се чита името,стварно не знам да ги читам француските).Минатата полусезона се засилија доста и врзаа голема серија на победи што од последните места ги крена на средина на табелата на крај.Абе порано од Гумерзбах како магариња губевме, сега само 1 разлика
Само што они се доста паднати од тогаш...