Фан клуб - РК Вардар

П

Паспарту

Гостин
Секоја чест за дечките, ваква игра Вардар одамна не изиграл, посебно не на гостински терен! Заслужен пласман во фајнл-фор, сега уште Скопје да ја добие некако организацијата и ќе биде полна капа :)

Сега останува сите навивачи на Вардар да го наполниме Кале на натпреварот против Загреб, со уште една ваква игра имаме шанси да ги победиме.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Тимот е супер, вакви игри треба да се очекуваат, сон би било Вардар-Металург финале во Сеха. И да, мислам Комити треба да се вратат, дечкиве заслужуваат подршка.

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Najprvin cestitki za pobedata na Vardar Pro, zasluzen triumf..go gledav mecot na MTV, vo prviot del ocigledno bese domakinite Nekse povtorno da se obidat so pomos na sudiite da pobedi na krajot, no vardarci znaeja kako vo najteskite momenti..nekoi odluki na sudiite bea stvarno cudni i bez komentar...kako i da e vo vtoroto poluvreme, igrase samo edna ekipa, Vardar Pro, dominantno i hrabro i iskusno....sekoja cest za celokupniot sostav, raspolozeniot Doder so 9 gola, bravo i za Stojance Stoilov koj posle igranjeto na Evropskoto prvenstvo, imase odlicno vrakanje, so 4 odlicni gola, a isto taka cestitki i za noviot golman Milic, t.n. Jumbo Jet kako sto go narekuvaat, imase stvarno dobra partija na golot so 8 odbrani...se na se im posakuvam na Vardar Pro i ponatamu uspesni rezultati vo SEHA ligata..:)

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Мал дел фатив од утакмицата, ама маестрално изиграа момците баш во тој период (догураа од +2 на +7). Конечно го покажаа својот вистински потенцијал.
Кретените од МТВ можеа да најават дека имаат во план да вршат пренос, а не вака сасвим случајно да откривам дека има, откако изминаа добри 2/3 од утакмицата. Затуцани до немајкаде!
Играчите заслужуваат поддршка со Загреб и верувам дека ќе ја добијат. Само еднаш веќе на време нека се објави точен термин за утакмицата, а не како досега, се да се дознава во 5 до 12. За да не се чудат после од раководството зашто салата им е празна...

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.983
Поени од реакции
1.264
Вардар - Загреб
08.03. Четврток 18.00 часот
Влез слободен

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Со Загреб е на 8-ми во четврток, од 18:00.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Чим е влезот слободен очекувам да биде преполно во сала.

wgt

Член од
30 август 2011
Мислења
280
Поени од реакции
92
Ајде и Загреб да го победите

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Ќе ги згазиме во четврток.Само на Столе ако му тргне као вчера и на Милич на голот

Член од
29 ноември 2011
Мислења
123
Поени од реакции
81
Масовно во четврток, сите во Кале!!! Поддршката во овие моменти е повеќе од потребна за нашиот клуб, и за момците кои гинат на терен!!! Четврток, 18:00ч. РК Вардар- РК Загреб.

Напред Вардар во срце те носам ...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
Браво за РК Вардар,момциве заслужуваат подршка на важни утамкици ! Бидејки се знае дека неможеме да стигаме на сите утакмици заради ФК Вардар, според мене најдобро е да се иде кога стварно им треба подршка ,али нормално под услов да не биде терминот ист со ФК Вардар ! Во четврток играме со Загреб,доста битна утакмица за врвот и би сакал да се собереме да им дадеме подршка која во целост ја заслужуваат,иако водството на Комити се изјасни дека нема да навива на РК Вардар би сакал да ја промени одлуката бидејки стварно им сме потребни во четврток !

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Ќе има нешто собирање пред утакмица кај соборна црква да се потсетиме маллце на ланските дуели кога ги рушевме мостот и салата :D
Или идеме директно пред сала :)

Kajgana Shop

На врв Bottom