- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Тие пристапи на поединци тука селодромци, селолург , ако мислиш дека некоо навредуваш со тоа(иако е фан клуб Вардар) си се заебал, покажуваш ниво на култура за себе.А ако си мислел на местото од каде доаѓа Металург и неговите навивачи уште повеќе си се заебал зошто 50% од навивачите на Вардар се од уште поселки населби ако можам така да ги наречам.Јас повеќе го ценам Вардар како тим и би сакал тој да е на местото на Металург во ЛШ но мора да признаете дека неколку години се недостижни и дека имаат шанси за најдобар успех во машкиот клубски ракомет.За другото си сосема во право...немора и двајцата да мислиме исто за Манасков и другите.Пријателе,фан клуб на Вардар е ова. Како сакам можам да ги наречам ривалите на мојот клуб. Не ме гледаш да одам во фан клубот на ривалот и таму да тролам. Инаку благодарам на класификацијата сељак,иако не ме познаваш лично.
Ојлески игра добро и против солидни противници.А за такви јас ги сметам Нексе и Борац. Те молам извини ако и овие не се солидни по твои стандарди. Мене муабетот ми беше за непотизмот и врските во репрезентацијата.
И стојам зад тоа дека Манасков мали даде неколку гола во веќе решени натпревари и за репрезентација и за металург. И стојам зад тоа дека Ојлески е подобро крило од него.Исто како што Георгиевски е подобар од Козла а сепак не е викнат во репрезентација. Ако сакаш да водиш дискусија,аргументирај.
А за закачката за ЛШ,сети се кој е првиот македонски клуб што играл во ЛШ. Вардар ги имал своите двобои кој вашиот клуб тек сега ги доживува, Реми со Загреб во Загреб,домашна победа над Магдебург,реми со Адемар Леон. Последното учество на Вардар во ЛШ беше во ектремно тешка група заедно со Кил,Барселона,Колдинг. и не беше возможно да се помине.Сега металург има шанса и тоа е добро за мак ракометот.
Јас сум доволно маж да признаам дека металург моментално има подобар тим. Ми пречи начинот на кој идеа последниве сезони директно ослабувајќи го ВАРДАР. не ми е муабетот за Наум,туку сезоната потоа,земањето на Диви (кој сега е втор голман),Велко,Стефче.
Јасно ми е дека парите го вртат светот и се главен двигател во овие превирања. Тоа е кристално јасно. Па Наум со Вардар имаше загарантирана ЛШ наредната година,но за поголема плата се реши за Металург. Иако,колку за информација ова е прва му е прва сезона во ЛШ. на 30 години. Но тоа е се во ред,како сакаат луѓето нека си ги водат кариерите,јас имам право како навивач на ВАРДАР да не ми биде сеедно ако си одат играчите.
Поздрав
Поздрав.